tisdag 26 april 2011

Meh! Upprörd!

Stackars domaren som fått en smällare i pallet. Kan inte vara särskilt angenämt...
På Sportnytt intervjuade de kraken och så frågade de honom vad som borde göras. Och kraken säger:
- nu får politikerna ta tag i det här tycker jag...

Eh, i just den här frågan så håller jag INTE med. Mycket ska politiker lösa men läktarvåld, huliganism och annat till miljardindustrin fotboll hörande avskumsaktiviteter är INTE en politisk fråga. När politikerna stiftat lagar som säger att det är ajabaja att smälla smällare i huvudet på varandra (vilket liksom redan är gjort om än inte med den formuleringen) så är deras jobb gjort.
Då får liksom de som har betalt för att upprätthålla ordningen ta över.
Och så kan man ju för 3215:e gången i sitt nu inte helt oansenligt korta liv konstatera att klubbjävlarna får göra något åt drägget.

Så jävla det så!Lika fräsigt varje gång!

Alltså! Det är ju himla smidigt det här att man har "vändbar" kamera i iPhone 4, så man kan ta så där snajsiga bilder på sig själv som man ju som narcissist behöver ett par gånger om dagen... Men jag blir lika störd varje gång jag skall ta en vanlig bild, och så har jag haft kameran vänd gången innan... Då håller man liksom upp kameran lite halvnära fejset för att fota och vad ser är sig själv stirra tillbaka på en. Jag är inte vacker i närbild. Näsan blir som en egen planet! Ha ha ha, fantastiskt!! Eller sjuk ångest snarare.
Föredömlig förpackning

Jag kan, i perioder, äta läkerol som vore det luften jag andas. Inte just nu dock. Men, bra ändå med större ask som räcker längre än en tugga!Så det så sa Anna

Livets små glädjeämnen

Om att ta tillvara det små guldkornen i vardagen... Eller inte!

Barnet sover för länge som vanligt. Väcker honom när vi borde ha gått redan. Bebisen är ren, påklädd och klar, jag är ren påklädd och klar så det skall bara vara att dressa barnet och sticka en macka i handen på honom... Jag skickar in honom på toa medan jag plockar fram kläder. Bebisen lullar efter brorsan in i badrummet.
Efter ett tag ylar barnet: Mamma! Han tar på mitt kiss!
Fan. Bebisen gillar att leka med vattenstrålen från kranen och gör samma stunt nu. Ilar in i badrummet och hittar honom blöt och lycklig. Och en smula förundrad. Suck. Bara att börja om!
Ens det kortaste obevakade ögonblicket är aldrig en god idé med små barn.

Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till denna golden shower. Och i går kallade bebisen barnet för Ogge. Ha ha, jäkla kiss-ogge! Fasen, det blev ju ett glädjeämne det här till slut... Fräsigt!

Dagens tema är att vända motgång till medgång. En fråga om perspektiv!


Så det så sa Anna

Morgonjogg

Tror inte jag har tränat på morgonen sedan Ellen och jag slutade jobba ihop för snart 11 år sedan...
Men idag blev det av. Var trött och kom iväg alldeles för sent så jag fick anpassa fart och sträcka efter det men det funkade väl okej ändå tycker jag. Mötte en eller annan likasinnad men det var rätt lugnt. Framför allt slipper man blickarna från de trötta tonåringar som annars står och hänger i gathörnen på kvällarna...
Men mest blev det morgon för att kvällarna denna vecka inte är mina att disponera!

Kanske kan hända igen det här. Kanske.

God morgon på er!


Så det så sa Anna