fredag 18 september 2009

Enkät. Skönhetsoperation.

Summan blev att det är för vissa. Men inte för andra. Helt enkelt. Ny enkät uppe inom kort.

STOPP! Här ska jag parkera.


Eller vaddå? Fattar inte. Kan man bara släpa ut sin stol och sen så har man sin parkeringplats safe:ad. Ytterligare en fräsig sak med Östermalm i Stockholm.

Nytänkare

Jaha, det här var ju ett alternativ, men det ser helt sinnessjuuuuuukt ut!!

http://www.mammashop.se/product.asp?product=8042

Målgruppsinriktat

I verktyget för bloggen så visas annonser, beroende på vad du just skrivit om. Intelligent, men inte hela vägen fram om jag får ha en åsikt. Efter förra inlägget kom nu en annons om gravtester. Jaa, men lite sent så här några dagar före nedkomst. Jag tror att jag är tämligen säker på att jag är gravid. Å andra sidan, man kanske inte kan vara nog säker? Jag tror jag slår till!!!

Fascinerad

Sitter och bläddrar lite förstrött i Henneskatalogen. Verkar lite hipp som happ med modet i höst, men stickat verkar vara vinnaren. I alla fall. Eftersom min höst kommer att inramas av en liten slemmig, ammande kräkmaskin så måste klädvalet anpassas därefter. Kollar således in om de har några vettiga amningstoppar till salu. Men nej, så klart inte. De har en sort i fyra olika färgsättningar, men de är inte på något sätt lika övrigt mode i katalogen. Hur kan det vara så svårt? Jag ondgjorde mig tidigare över att gravidkläderna var utformade som pyjamasar och det är ju faktiskt inte bättre med amningskläderna. Som för övrigt är i kombo. Amningstopparna skall du kunna ha medan du är gravid, vilket innebär att när du ammar sedan hänger det en stor pösig säck på magen även efter det att du gjort något åt din egen säck. FRÄSIGT.
Inte någon annanstans i hela katalogen finns randiga toppar av typen POP, bara amningstopparna.
Men, liksom, vem tror de blir mamma egentligen? Är man först det modemedvetna popsnöret i storlek 0, och sedan blir man mamma och då plötsligt har man förvandlats till en bullbakande pyjamastant i velour och storlek 18? Förstår inte. De allra flesta är ju samma person hur märkligt det än låter i modeskaparnas öron.
Det jiddras en massa om lattemammor överallt och hur mycket vi är villiga att spendera på accessoarer till våra barn. Tror ni inte då att vi också är villiga att lägga lite kosing på oss själva? Man känner sig risig nog ändå när man ammar utan att behöva tvingas in i tantkläder! Så svårt kan det ju inte vara att designa in en öppning över brösten, att man inte kunde göra amningstoppar av åtminstone några av de vanliga mönstren?
JAg vet vad Hennes säger; ja men vi gör ju det folk vill ha. Om det inte passade skulle inte folk köpa. Yeah, right, my ass! Om det inte finns alternativ så köper man ju skiten som finns för att slippa sitta med tuttarna över hela stan!