tisdag 10 mars 2009

Love the 80´s

Häng med här!

Champagnetips casual occasions.


Nu finns det inga själ till att INTE dricka champagne. Köpa hem mousserande crap som smakar bajs för att det ska kännas "festligt". Det enda som är festligt med en tex Henkell Trocken är att du faktiskt lagt ner pengar på skiten.
(Jo, jag vet, det finns mousserande som inte är champagne som är okej under vissa omständigheter. Tex när du är så packad att du inte ser skillnad på din man och en kokt potatis) Mohahaha.

Pannier har en plain and simple champagne på systemet. Den kostar 179 kronor och funkar utmärkt. Den är inget speciellt och verkligen inget att höja till skyarna men det ÄR champagne som är helt okej. Och det är champagne som kostar lite.

Frukost med chef.

För er som hängt med lite i bloggen så vet ni ju att jag har haft en helvetesvecka. V.10 2009 går till historien som den äckligaste veckan någonsin. Imorgon har jag frukost med chefen. Det ska bli skönt att prata igenom eländet som måste pratas igenom...efter två dagar av funderande hemma känner jag att jag är redo för en dialog.


Och i detta så försöker jag tänka på min resa till Nice i april. 27 days and counting. 20 grader på dagarna. Långa promenader längs med stranden, lite shopping kanske. Fräsigt som attan. Skönt som tusan. Välbehövligt som f*n!

Lätt mi intredjus - tadaaaaaaaa

middag. Säg den lycka som varar för evigt. Vaniljyoghurt och Start. Fräscht. Fräsigt. Eller oglamourigt. Det beror på hur man väljer att se på det. Jag väljer att se på det som superglamourigt. Det kunde ju varit fil och flingor.

Firandet vet inga gränser
Jag har ökat på insatsen i mitt firande. Oj, oj, oj! Snart dags att hålla i hatten!

Lyxdag blir ännu lyxigare.

Idag hade vi vår städ-kvinna här. Och eftersom jag är hemma och tar det lungt så blir ju effekten noll om jag är i vägen för städet.

Nu vet ju ni, som känner mig (jag pratar nu för Anna också), att jag är genialisk när det kommer till lyx. Offcourse I am. Vem, annars än en kvinna, som är snubblande nära lyx men aldrig riktigt når top of the line som utlovat, skulle vara bättre att veta vad lyx är än mig. Jag bara undrar, jag bara frågor. 

Något jag också lärt mig (och även Anna) att om jag ska ha någon lyx någon jäkla gång så får jag fixa det själv. Så vad har jag gjort idag. Jo minsann, jag har varit på massage och ansiktsbehandling och köpt mig ett läppglans. Sådeså. Lyx. Lyxlyxlyx.

Och efter det en långpromenad och sen när jag kommer hem. Så är det till ett fantastiskt nystädat hus. Inte bara lyxfixare utan även produktionsledare. Inte bara till yrket utan även hemma. Fräsigt!
 

Frosty the snowman...

Saltsjö-Boo 2009-03-10. Kl. 12.14. Eh. Vänta. Är inte klockan kvart i tussilago. Vart tog våren vägen?

Lite komplicerade formler

Sjukt snöfall + myrsteg till dagis = mamma snögumma
mamma snögumma + ingen halsduk = kall smält snö rinner innanför halslinningen i kalla kårar längs ryggraden. MMMMmmmm

Oangenäm morgon.

Fira med Ferris


Firandet fortsätter! Nu är magsjukt barn avklarat och jag firar min gifta kollega med Dragster istället! Öppnade påsen för en sekund sedan och nu är den nästan slut. Måste ut och fylla på!
Känns bra att klockan är kvart över tio och jag har ätit en påse godis redan. Det är väl i alla fall lite dekadent. Jag hade velat fira med skumpa i dagarna sju, men nu tillåter ju inte omständigheterna det så man gör så gott man kan.

Tisdag - fortfarande hemma.


Jag har bestämt mig för att jag behöver ännu en dag hemma för att fundera och ta det lite coolt. Magkänslan säger så, och det är nog bäst att följa den. Sedermera ligger jag i sängen och glor ut på vintern. Vinternvinternvintern som aldrig säger nej. Det är mars för guds skull. Det ska vara vår, fåglarna ska kvittra och det ska börja titta fram lite sippor här och där. Men icke. 

Idag ska jag ringa och kolla om massagetid finnes för fru Alm. Jag behöver verkligen det. Stel som den stelaste vandrande pinnen. God morgon!