fredag 11 juni 2010

Kvällen fortlöper relativt smärtfritt, även om papporna tittar på fotboll och vi har barnen. Men glasen fylls på så vi klagar inte.
Ja.
Anna. Ellen. Skumpa. Allt är bra.


- Posted from Ellens iPhone

Fiaskoflak
På det här lilla flaket står en packad studentflickebarn, nån slags bror, en pappa och typ en farmor. Farmor håller sig i håret för hej vad det går! Pappa håller i en gul björn. Bror är skitfull. Lars Norénpjäs på ett flak. Optimalt!


- Posted from Ellens iPhone

Nektarinsalsa

Mmmmmm, en av guckorna till i afton. Nu, tomatpesto i mixern.
Glittrar?

Charlotte Lauterbach på MixMegapol undrade om vår fredag var glad och glittrande så här långt... Eh, va? Arg, skrikig och bajsbrun snarare. Men det är inget som inte lite starkvaror kan ändra på i och för sig.
God eftermiddag!Skjut mig!

Har varit och handlat med barnen. Bebisen skrek från ungefär 100 meter hemifrån tills jag satte tillbaka honom i bilstolen på väg hem. En timme i runda slängar. Sååå less. Dessutom tycker maken att jag ska ägna mig åt lite telefonsamtal, eftersom han ju inte hinner då han ju jobbar. Okej, jag gör det med babygråt i öronen. No problem. Ska bara laga din middag till ikväll...
Ellen, godishyllan sprangs förbi i full kareta så skall det vara sådant ikväll så får ni ta med. I övrigt tror jag det medta finns.Entrecôte i marinad. Ja, jag vet att alla stjärnkockar skyr marinad but I Love it så det skiner jag i!

Bitterljuvt.

Festen är över på jobbet. Jag och två tjejer till hade ordnat världens finaste coctailparty igår. DJ, bartender och massa snygga drinkar. Stiligt klädda manliga kollegor, snygga tjejkollegor med coctail-klänningar.

Riktigt lika kul är det inte att ta hand om skiten dagen efter...

Skruva isär bord och släpa fat boys.

Skölja ur tonvis med glas, glasflaskor och tallrikar och bygga på hög. Vika dukar och bära möbler.

Och en tacksam chef skickar blommor efter all möda. Det är kärlek. Tack fina chef.
Fina fina chef som dessutom dansade mer än någonsin igår.

Nu - röja lite till, sen hämta barn och sen på mysmiddag hemma hos Annapanna. Heja det.

Mobbing

Sitter och äter lunch med barnen och tittar ut över sjön. På en brygga på andra sidan landar en häger. Idylliskt. Eller inte. Strax därefter kommer en mås och störtdyker mot hägern, gång på gång på gång. Håller på i säkert fem minuter och en stund får han hjälp av en annan mobbar-mås, men den saknar nog motivation eftersom den inte riktigt vet varför detta pågår så efter ett tag försvinner den. Men första måsen fortsätter oförtrutet (ha ha).
Häger sätter sig under bryggan istället och efter några misslyckade försök försvinner måsen. Men så snart hägern vågar sig fram kommer den fram och mobbar igen. Känns inte helt sjysst. Finns det inte Friends bland fåglar? Borde göra det uppenbarligen.
Nu har hägern flugit till andra änden av sjön, hoppas måsen låter den vara nu. Ett jäkla liv är det i alla fall...Location:Sjövägen,,Sverige

Regn hos mig...

Igår var det coctailfest på jobbet. Skiteminent! Dans. Champagne. Coctails. Glamour. Imorse-not so skiteminent. Svullen hals och febrig.

Nåväl. Det jag vill visa är denna finurlige man


som tydligen blev förvånad över vädret och varken visste ut eller in och drog en blå sopsäck runt kroppen och sen satte en galonbyxa på huvudet! Fantastiskt!
- Posted from Ellens iPhone