onsdag 28 januari 2009

Not so cute

En kompis var och handlade på SoCute, ni vet Runars tants affär med barnkläder. Okej, fine. Man kan göra misstag så jag förlåter henne för det, särskilt som hon har lovat att aldrig gå dit igen. I en affär med barnsaker och barnkläder kan man misstänka att det då och då kommer att komma in ett barn. Men den slutsatsen hade tydligen inte tant Runar kommit till. När sagda kompis var där och stod och betalade var en annan mamma med barn inne i butiken. Någonstans har tant Runar en hylla med smycken som hänger, enligt kompisens utlåtande, i princip ända ned till golvet. Så klart att den lilla flickan gick fram och tittade och också petade. Om mamman skall ha en chans att plocka ut grejer att köpa kan hon ju inte se allt hela tiden. I alla fall så började tant Runar att gasta på barnet; "Se men inte röra" eller något i den stilen. Jäkligt otrevlig var hon och mamman och barnet gick utan att köpa något. När min kompis betalat sa hon att man kanske får inreda en affär efter sin målgrupp, men det fattade inte tant Runar utan tyckte att känner man så behöver man inte komma tillbaka. Jag tror att hennes bild av småbarnsföräldrar är de som hänger på afternoon tea på T-bar, där barn är mer av accessoarer än något annat. Pimp up my bäbis. Jäkligt ofräsigt.

Åtta smått...

Ja, det vabbas! Och jobbas på sisådär en tiondelsfart. Dvs jag kollar mailen och svarar i telefon. Ibland. Här har också lunchen avnjutits - en carbonara till sonen och en yoghurt till mamman - det räckte inte med mat till båda och jag orkar inte laga mer mat.
Då läste jag DN. Och upptäckte att en dam i Kalifornien som väntat sjulingar fött åttlingar. INTE OKEEEEEEEEJ. Åtta bebisar på en gång. Vad fan. Jag blir alldeles matt!

Här var det dött.


Både jag och Anna är hemma med sjuka barn idag. Anna vabbar tror jag och jag jobbar. Därför blir det inte många knop. Oförskämt nog. Just nu äter jag lunch. En delikat hård smörgås med kalkon och te. Riktigt oglamourigt. Det som väger upp det hela är ju att jag sitter i mina favoritmjukisar (med inbyggda ridbyxlår) och min underbara röda collagetröja. Fluffigt...och där sitter ni på jobbet i en obekväm tight kjol och varma skor.

Och här kommer en bild på det. Som värsta modebloggaren. Fräsigt som tusan.

Byxor: Min mans slashasiga Champion med extra ridbyxlår, Tröja: Sail racing