fredag 20 februari 2009

Mrs Alm call it a day och går hem och skjuter sig själv i huvudet.

Trevlig kväll alla fina läsare. KRAM

Jag har en webmail-adress.

Idag fick jag detta. Kul att det är något extra för mig som är gravid. Eftersom jag inte är det. Tack så jävla mycket. Nästa gång. Skicka mig en tusenlapp istället. Det är extra för mig.

Skrivbordslunch...såklart.

Jag jobbar mig sakta ur finanskrisen genom att jobba dygnet runt. En ny approach jag intagit. 

Retuschfest i repris.

Jag vill återigen belysa denna fantastiskt roliga sida. Kolla härrå!

Ännu tröttare.

Men alltså! Jag måste sluta läsa tidningen. Nu är det en artikel om den ena av de två idiotiska konstfackseleverna. Ni vet han som sprejade ned en tunnelbanevagn och filmade det hela. Nu säljs filmkopiorna till samlare och gallerister. Så här säger hans gallerist, enligt DN:
"Konstverket är filmen inte handlingen. Han är inte dömd än och man har inte konstaterat att det är ett brott".
Eh, näe, det klart. Men det syns ju på filmen vad han gör och handlingen är ju brottslig även om någon rättegång ännu inte varit.
SL vill ha 100.000 för skadegörelsen och totalt har filmen inbringat 150.000 varav 75.000 går till galleristen och 75.000 till "konstnären".
GE ALLT TILL SL FÖR FAN. JAG VILL INTE BETALA DIN JÄVLA "KONST" VIA MIN SKATTSEDEL. HÖR NI DET?????
Och Konstfack sitter som små fågelungar och tar inget ansvar.

Man blir trött, faktiskt

De här Pirate Bay killarna verkar vara ena riktigt trevliga lirare. En främlingsfientlig rik snubbe och tre fattiga puckon. Har en sajt som säljer knark och har för någons räkning registrerat sajten pedofil.se med motiveringen att man inte lägger någon moralisk värdering i det ens kunder gör, samt att man hyllar det fria ordet. Okej, det klart att man får säga vad man vill, men man får fan inte begå övergrepp på andra. Du kan säga det, men inte göra det.
Jäkligt risiga haverister. Undrar vad deras föräldrar har gjort i uppfostringshänseende när de var yngre.
Nog för att det behöver ordnas till lite med fildelningslagar och så, så att kultur fortsatt är tillgänglig men att upphovsrättsägarna samtidigt inte ruineras. Men man kan ju inte dra det hur långt som helst.
Det är ju liksom som att hävda att - "förut var det inte möjligt att skjuta ihjäl någon med laser från rymden. Nu är det tekniskt möjligt så då kan man bara göra det eftersom det faktiskt inte står i brottsbalken uttryckligen att just den metoden är olaglig".
Nu skall jag gå och fila på min potatisskalare-timewarp-mp3spelare-mobilsraketsgizmo. Får vi se om någon hinner lagstifta om det innan jag är igång och härjar bland barnen på gatan.

Fluffigt

Observera tants lilla kalender som hon lagt till på sidan. Only 214 days to go. Only. ONLY. 214 dagar är jävligt mycket. Och med tanke på att jag förra gången gick upp typ ett kilo om dagen kan ni tänka er var det slutar. Fy fan. Tragiskt.

Hjälp. HJÄÄÄLP. Jag drunknar...

i jobb. Jag kommer inte att blogga på många timmar. Anna. Take it away. Scenen är din!