måndag 8 augusti 2011

Sista dagen i Nice!

Det blir städdag. Jag städar i bikini. Mindre naket blir det inte även om jag skulle vilja. Lord vad varmt...


Och. Fasiken vilken REA. Lolla:


Har kostat 199 €. Köpte dessa och två par skor till. Totalt blev det 70 €. Hajjar ni priserna? 650 spänn för 3 par skor!!!
Det kallar jag rea!

Nu ska jag fortsätta städa ...och vara lite lagom utmanande. I bikini.

- In my dirty little world of dust// Ellen

Men blä!!

Nu börjas det

Barnen är ju tillbaka på dagis idag. Så då ska jag väl gå från jobbet nu och ta bebisen till läkaren efter en halv dag. Så klart, vad annars?Två störda saker

1. Har sedan länge haft min privata mail inlagd i mobilen och det har funkat finfint. Sedan slutade det funka finfint och jag kollade med supporten och det var några ändringar i servrar man skulle göra så jag gjorde dem och sedan funkade det finfint. Nu sedan en tid tillbaka funkar det inte finfint längre igen. På hemsidan finns ingen info. I fredags kontaktade jag supporten och beskrev mitt problem. De skulle skyndsamt hjälpa. Och skickade ett mail med hur man konfigurerar sitt e-postkonto i mobilen, och avslutade sedan ärendet. Men det är ju inte till minsta lilla hjälp. Inställningarna har jag ju och jag vet ju att de är rätt eftersom de ju funkat. Tack snälla supporten för att ni bryr er om att läsa min fråga.
Bajs på er rentav.

2. Jag måste skaffa en ny klient till ett gammalt e-postkonto över webben. Och jag måste själv hitta på ett nytt user-ID men vad jag än skriver så finns redan användaren i katalogen tycker databasen. Spelar ingen roll om jag skriver typ mitt personnummer så finns det redan. Och varje gång måste jag börja om från början med hela formuläret. Kunde ni inte cacha mina uppgifter eller nåt? Hata!
Efter 611 försök har jag lagt ned. Den som tycker att jag behöver ha den här klienten får fixa det här åt mig känner jag!
Bajs på den.
Har för övrigt haft den förut men lade ned den eftersom den är så brutalt usel. Men den funkar som diskussionsforum också vilket är det jag behöver komma åt. Och nu, tro det eller ej, har jag mer tid än innan barnen.Plånkan räddad

Etikett

Om man som vuxen individ, vi kan rent hypotetiskt säga att det är en man på 42 år 3 månader och 25 dagar, vill komma förbi en grupp av likaledes vuxna individer med barnvagn - är det okej att säga "tut-tut"?
Eller bör man hålla sig till "ursäkta mig (skulle jag kunna få komma förbi)", som rent hypotetiskt en kvinna på tex 38 år 6 månader och 20 dagar skulle kunna tycka?
Rent hypotetiskt alltså...

Om Svar Anhålles respektfullt.The early bird...

Ja, den tidiga fågeln får verkligen masken! Huga! Och inte var det så sjukt tidigt heller...
Tog ett mittemellantåg idag. Inte så tidigt som jag brukar men heller inte så sent som när man bara går och såsar. Hjälpte maken att få trötta barn ur sängen denna första dagisdag efter 6 veckors ledighet.
Nåväl, på väg till sagda tåg får jag syn på den. Masken. Vet inte riktigt hur jag ska reagera. En Karl, 60+, står mitt på vägen i minimal handduk virad runt midjan. Och det var väl okej. Men när han såg mig började han gå. Och när han började gå började handduken typ inte att gå...

Vad är det med Solsidan och all denna nakenhet? Hur lite kläder jag än har på mig har jag typ alltid för mycket. Men det är bra så.