måndag 24 augusti 2009

Jag hetsäter godis och tittar på film

...och måste komma på något annat att göra än att jobba med reklam. Fasiken att reklam ändå är så kul men fasiken - jag gör mig själv olycklig och fet om det fortsätter så här. God afton.

Otillfredställd.

Sitter i soffan och undrar om jag verkligen ska jobba med reklam. Borde jag inte göra någoot helt annat istället. Borde jag inte ha gjort det för kanske 10 år sedan? Tex varit lyxfru. Varför är jag inte det?

Ännu en vidrig jobbdag

signerat reklambyrå. Jag ger upp. Eller jag borde ha gett upp för flera år sedan.

Mambo

Det satt en kille på bussen idag, som såg tämligen bra ut. skulle uppskatta åldern till cirka 30, möjligen mer. Vågade inte kolla för intensivt för han var lite het. Han gick av strax framför mig och jag fick nöjet att gå bakom honom uppför trapporna på Slussen. På tröjan hade han ett tryck: Mambo. Förmodar att det är ett märke. Men tänkte att det skulle varit ganska roligt (med tanke på hur snygg han var) om han själv hade tryckt dit det som en hyllning till att han fortfarande bodde hemma hos mamma... Ni vet, skön självdistans och allt tänkte man då. Hade han istället varit ful som stryk hade detta inte varit vare sig roligt eller fräsigt utan bara tragiskt. Sorgligt patetisk kille hade man tänkt då. Så orättvist! Och skrattretande.

Orminge...mmmmmm

Andra gången, sen vi flyttade till Nacka som det är bomber på gång. Jag känner mig skitnöjd. Kolla här!

Äcklig gammal reklam...


Kolla den här och annan vidrig äldre reklam här!

Träna.


Igår köpte jag ett par vristtyngder. Synnerligen sympatiskt inköp. Sen bar det ut med dem i mil-spåret. Man inser dock hur jäkla jobbigt det är med 2 extra kilo på kroppen. Fy fasiken...


Dock så var det absolut tvunget till stopp då och då. Det plockades en handfull kantareller och beundrades lingon.


Hör ni ljudet, känner ni lukten? Det är hösten som är på ingång.

GOD MORGON!

Och nu då? Huset? Hur går det för familjen Alm?

Jo men det går framåt. Bara det att inflyttning i November känns så jäkla långt bort. Men det blir fint. I går hade detta hänt:

Balkongen under slutfas. Bra där snickare!

Huset är klarmålat i bruten vit färg. Bra där målare.

Teglet ligger på taket, plan 2 har fått golv och stuprör etc är på plats. Bra där byggjobbare.