söndag 2 november 2008

Segsöndag

Skulle lite dekadent lägga mig en stund och glo på dumburken. Fryser så jag håller på att gå i bitar och tänkte att mitt varma täcke kan ordna biffen. Ligger i godan ro och zappar och precis när jag flippar förbi åttan så glider gubben förbi i passerande. F--k, det är golf och han ser det. Och det är direktsänt. Summa av kardemumman är att nu ligger jag här men det känns inte längre syndigt härligt på söndags eftermiddagen utan mest bara trist, tråkigt och inte alls alldeles underbart. Fräsigt it is not.
Bastu, anyone?

Guldgubbe med C902...


Fräsigt!

Anna, dear. Jag hör dig! 
Konklusionen (stavas det så?) blir som följer:
• NÅGON har nu för alltid frikort till att göra inget eftersom NÅGON bytte däck.
• Alla vi någonsin träffar när vi går ut (typ en gång vart 5:e år) är ekonomiskt oberoende, äger 
  hela stans krogar eller är finska tokar.
• Mc Donalds måste alltid ätas om två! En gång på fyllan och en gång dagen efter (likadant för
  mig)

Dagens frågor är:
• Hur många tvättar gör man per dag/vecka/år?
• Hur många diskmaskiner kan man ha igång på en dag?
• Hur vida slampa är bättre än slyna

Det ni!

Guldgubbe...

Var är guldgubben? I James Bond filmen så tar herr 007 bilder av diverse löst folk på rätt långt avstånd med sin SonyEricsson mobil. Bilderna bli i alla fall så bra att MI6 sköna apparater lätt kan läsa av vilka figurer det rör sig om. Vi som hade med oss typ samma mobil in på bion tog ett ungefär lika bra kort på en naken guldfarbror. Finns den bilden kvar så att man kan jämföra kvalitet?

Sjukstuga.

Nu är det höst, på gränsen till vinter. Det märker man. Inte för att det är kallare ute, mörkt vid tre på eftermiddagarna eller för att man måste pälsa på sig. Näe, man märker det direkt på sjukdomarna som besudlar familjen. Igår började barn nr 2 snora, hosta och gnälla. När det var dags för eftermiddagsslummer så la jag mig tillsammans med honom. 2 timmar senare vaknar jag med halsont och huvudvärk. På kvällen är jag ulligare i skallen än få...och inatt brakade det loss. Jag och barn nr 2 har båda haft feber och yrat. Nu ligger jag i sängen och det är ungefär vad jag orkar.

By the way. Barn nr 1 går alltid upp mellan 5-6. Alltid utan undantag. Igårkväll när han somnade klockan 2230 (istället för vanliga 2000) hade jag förhoppningar om att minst få sova till 0700. Vilket skämt. 0530 som på beställning tassades det in. Fräsigt var ordet!

Vaken?!

Ja, man undrar. Vaknade fem igår och gick i dvala mest hela dagen. Skulle haft middagsgäster men de blev magsjuka så då blev det pappa med sambo som fick äran att njuta av ossobuco istället. Innan dess en seg dag. Mitt garage är fullt av likadana påsar som Ellens. Frågan är om man skall göra en ansats med dem? Har tydligen blivit ett tema här. Trädgården är full av påsar också som borde köras till tippen. Har stått i tre veckor eller så, men ingen ansats har gjorts. Varför åker de inte dit själv bara?


Äter sällan på McDonald's men när man väl börjat känns det dumt att sluta så det blev det till lunch igår också. Hade en kyckling och couscous historia hemma som väntade men den väntar vidare i kylen. På att NÅGON skall göra något. NÅGON verkar strejka.
Skulle kunna ta en bild på mina tvättmaskiner också eftersom det är i deras tecken även min helg går. Japp, jag har två, så att jag skall kunna njuta fullt ut av tvättandets små mirakel. Hatar att tvätta. Bäst är att typ båda maskinerna håller på att paja. A woman's work is never done. Men varför klaga? Karlen bytte ju däck förra helgen så då behöver ju inte han göra något på ett halvår. Det är ju ungefär samma. 4 däck mot evinnerlighetens tvätt.
Ellen, du glömde nämna att alla vi pratade med igår var ekonomiskt oberoende. Jävligt fräsigt att alla på krogen är det. Undrar just om de är det på måndag också. Själv är jag det ju uppenbarligen inte för då skulle Gretchen ta hand om tvätten och inte bara NÅGON.