fredag 10 juni 2011

Men jäkla bombplan!!!

Har altandörren i sovrummet öppen för att det är så varmt. Har också sänglampan tänd För jag kan helt enkelt inte sova än... Då kommer det ju in allehanda flygfän som man måste försöka radera.
Värst är nattfjärilarna. Råkade trampa på en för sisådär 25 år sedan och smällen sitter i fortfarande. Inte trevligt. Nu har det i alla fall flugit in en som satt sig att flaxa mellan ett stycke tyg och en flätad korg. Det flaxar och brummar och låter och jag måste döda!
Det enda tillhygge som finns i närheten är en leksaksbil, en stor Plåtis för er som känner till Rorri. Så jag tar Plåtis och drämmer i för kung, strippklubb och fosterland!! BANG! Det fladdrar vidare... BANG, BANG, BANG!!! Det fladdrar fortfarande... Jävla, helvetes BAAAAANGG! BANG, BANG, BANG, BANG!!
Så råkar jag komma åt en knapp på bilen så den börjar låta, och det verkar son fjärilseländet talar till mig: Bered dig på en fajt!
Men jaaaaaaaa! Du ska få se på fajt!!!
BANGBANGBANGBANGBANGBAAAAAAANNNGGGBAAAAANNNGGBANGBANGBANG. BANG!!
Och så en sjujäklars TJOTTABLÄNGARE!!!

Tror du inte att svinet fladdrar fortfarande? Oavsett allt annat kommer det inte bli någon sömn i natt. Tack vare dig min bevingade djävul.Hmmm, hellre här än där...

Har haft en lagom trist kväll ikväll. Men jag ligger ändå i lä. En gammal kompis till mig, N, har suttit fast i en biltvätt hela kvällen.
HA HA HA! Underbart! Ypperligt!
Det finns alltid någon som har det värre!Anna. Detta är till dig;

HAR VI EN DEJT IMORGON ELLER HAR VI EN DEJT IMORGON?

- I min lilla värld av uttorkade små blommor/Ellen

Amex black!

Jag har fått tag i pappas kreditkort. Nu tänkte jag åka och öppna NK. Mohahaha.
Skämt åsido. Faktum är den att förutom att pappas fru har akutopererat sig i hjärnan (ja tack, det gick så bra som det kunde), deras nära vän precis gick bort (begravning idag) - så vart dom för några timmar sen bestulna på båda sina väskor.
Pappas fru ville nämligen inte ha några av sina tillhörigheter på sjukhuset utan lät pappa ta med sig allt (och då menar jag allt). Han ställde allt i bagageluckan och åkte och hämtade take away och var inne "max 3 minuter". Sen; borta.
Pappa blev av med allt förutom sitt amex (som han hade i fickan) och pappas fru vart av med allt inkl sina ringar, armband, halsband, mobiltelefoner osv. Så nu hjälper jag pappa att ordna upp det här genom att hämta ut pengar åt låssmeden, ringa poliser, spärra abonemang osv.

Sa jag att bankomaten inte hade några femhundralappar?!
- I min lilla värld av blommor// Ellen

Oh oh oh! Vad en liten gumma kan gno-o-o

Först; I love pioner!


Jag köpte några till mig själv idag... Ingen annan köper ju. Själv är bäste dräng lixom.Sen: Vad jag hinner med mycket så fort jag har en hemmadag. Idag har jag kört Stora till skolan, haft avslutningssamtal med Lilla och hans fröken på dagis, tvättat fyra tvättar, bäddat rent i alla sängar, tränat PT på lunchen, plockat (vart kommer allt skit ifråååån? Inget är mitt. Mycket är Storas, lite är Lillas, det mesta är min karls), hämtat barn tidigt, varit på soptippen, sagt nej, storhandlat (med barnen)(vem äter upp tusentals kronor med mat i det här huset), sagt nej, varit på Systemet (ja, med barnen oxå - ja skjut mig)(och vem dricker allt v.. Ok, jag tar på mig det), sagt nej, plockat upp allt som handlats, sagt nej, lagat köttfärsbiffar till barnen till middag och sagt nej innan jag pulade ner dem i poolen...(klicka på bilden så ser ni att starwars-gubbar åker surfbröda)


och ändå har arbetsdagen knappt tagit slut. Den enda som är slut är jag!- I min lilla värld av blommor// Ellen

Mer bra citat

Sitter och läser lite i en tidning som heter Fixa Själv som Clas Ohlson ger ut i samarbete med Bonniers. Okej, massor av fix och trix i den för dem som diggar att pula. Texempel så skriver man under "sommarens roligaste projekt" kitta fönster. Eh, ja, kitta fönster är ju kittlande roligt. Not.

I alla fall. Dessutom hittar man detta konstaterande:

"Fördelen med ett torp utan el och rinnande vatten är att det är väldigt lite som kan gå sönder."

För det första så håller jag inte riktigt med om det även om jag inser att det blir en smula mindre känsligt. Men huset har ju fortfarande tak, väggar och fönster och sådant som faktiskt också har en förmåga att degenerera med tiden.

För det andra så förutsätter det att det torpet aldrig träffar mig. Jag skulle helt på egen hand slå sönder ett hus om jag var tvungen att genomlida en sommar utan el... Vatten är väl inte så farligt, det har jag fixat förr... Men el... No thank you! Ingen el ingen kyl eller frys. Ingen kyl eller frys ingen kyld cola och ingen glass. Arg mamma och arga barn. Inte bra...
Möjligen då om jag kopplar en dynamo till hela rasket så får maken eller annan hugad cyklist sitta utanför och hoja sommaren igenom... Då kanske!

Upp på tå.

Jag ligger i sängen och ugglar. Jäkligt skönt med hemmafredagar (har jag sagt det nåååågongång förrut?)
Jo. Jag har handduk på mig (fast den syns inte). Jag är ingen nakenfis.


Och jag unnade mig ett lunchträningspass idag och med PT dessutom. Det fick jag sota för. Intervaller i uppförsbacke. K-R-Ä-K-A-S! På riktigt; kräääkas. Kräääääääääääkaaas!!!
Allt medan PT skrek: Det häääär kommer man i form av - inte chips och vin.

Damn PT.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Research

Tråkigt att jag för ett av mina projekts räkning blev tvungen att ge mig ut och promenera på stan i det här vädret!! Eller inte!

Bilden har inget med det att göra, men jag stötte just på min ex-kollegas straighta dubbelgångare! WOW! säger jag bara!


Vågade mig inte på en full frontal så ni får bara nacken som inte är fullt så het och stekig.

Nåväl, back to business! Man borde promenera mer i jobbet!Gör gott för folkhälsan i allmänhet och min egen i synnerhet!

Ypperligt!

Hade lite dötid att fylla så jag satt och läste på Newsmill och fann följande pärla:

"Arbetslöshet är en komplex fråga. Att bara 5% är arbetslösa är oerhört lite. Det finns t.ex mer än 5% knäppskallar i Sverige."

Så jävla bra! Tack, Thomas Eliasson. Och tack alla ni som anställer knäppskallar...

Knäppa Anna

Dumma Blogger...

Försökte göra en väldigt aktuell, intressant och djuplodande enkät kring våra läsares planerade midsommar-bestyr, men jag fick inte enkäten att funka... Trist. Gör kanske ett försök senare.

Nyfiken i en strut-Anna

Frukost

Ja, eller det första jag äter idag i alla fall...Väldigt välbalanserad. Undrar om Kicksen funkar som pålägg?

Om en stör

Grannen lägger om taket, eller något i den stilen. Det är i alla fall hantverkare där och härjar varje dag. Inget konstigt med det. De parkerar lite här och där på vår uppfart. Inget konstigt med det. Grannen också. Inget konstigt med det heller.
Om inte om fanns. Om inte det varit för att inte vi får parkera vid våra garage för honom... När vi inte får det kan jag tycka att inte han heller får det, eller?
Men jag är en ödmjuk och timid själ som tror på karma så jag låter det bero... Nej, det var ju inte jag... Inte ödmjuk, timid och karmatroende. Däremot tror jag på att slappna av och inte gå runt med stora störar uppkörda där solen inte skiner, så jag bryr mig inte ändå.
Ända tills grannen, förmodligen i all välmening och i ett försök att låta mig förstå att han vet att han gör galet utifrån sina egna regler, hojtar:
- Går det bra, eller ska jag be dem flytta sin bil (som står halvt för vår uppfart).
Jag hojtar glatt tillbaka med ett stort bländande leende:
- Nej, då! Det är ingen fara, det går så bra så!!
Men väser till barnet:
- Morsan har ju för fan ratt, vad är det för fel på karl'n??
Istället för att ta hans vänliga fråga at face value så VÄLJER jag att bli sne och tänka:
- Bara för din fru inte kan hantera en bil (hon kör en merca, säkert alldeles utmärkt) och du behandlar henne som ett pucko (hon får inte hantera avgörande beslut) och tror att jag är lika korkad (han vill alltid prata med maken om allehanda spörsmål trots att jag är den mest beslutsmässiga av oss två) så är jag faktiskt en alldeles utmärkt bilförare! Eller kan åtminstone backa! Eller har i alla fall inte krockat sedan 2002. Piss off!! Blir riktigt arg, och störd.

Nä. Jag är fanimej ingen trevlig figur. Och har en alldeles egen, om än dold, stör precis just där där den inte bör vara. Tagga ner lite, damen!