söndag 16 augusti 2009

It´s the hard knock life for me!

Tacka vet jag champgane vid poolen...

Tvättstuga. Mmm...mmm...Mitt söndagsnöje fram till november ser det ut som. Jäkligt oglamourigt och som vanligt, fräsigt!

REA på Zandvoort!

Ni har väl inte missat REAN på Zandvoort i Nacka? Mellan 30-60% på utvalda saker. Skynda dit. Om inte annat för att få inspiration och längta efter nya möbler.


Genialiskt!


Ica Kvantum har verkligen greppat det. Det här gjorde att jag kunde handla i halv-harmoni med mina barn i ungefär 3 minuter längre än beräknad. Dvs totalt 5 minuter. Excelent!

Röda döda asätare

Här är gårdagskvällens kräftor. Köpte DNs testvinnare och lagen var god men köttet var svampigt, mjöligt och svart så de blev ingen succé i det här huset i alla fall. Välj gärna något annat. Men rostmackor med Västerbotten är ju sjuuuuukt gott så jag är nöjd ändå. Bara den lille en som saknades...Inredning- något för dig?

Igår satt jag brevid en urgullig kvinna som har en web-shop. Klicka här. Just nu får man 10% rabatt på ditt första köp. Jag tror jag har länkat hit tidigare. Nu gör jag det igen :). Fin-fina saker.

Dagen efter dagen före.

Ulligt. Diffust. Vad hände? Det var dop. Det var präst. Det var öl. Det var oxfilé på löpmeter. Det var vin, kvinnor och sång. Mest sång. Sen var det dans. Men just nu måste jag lära mig gå igen tror jag. Någon som har något tips på hur man gör?

Ska försöka få upp bilder under dagen. Just nu måste jag koncentrera mig på att gå. Som sagt var. God morgon från Orminge.

P.S. Förutom att jag vart uppraggad av fyllon, i Orminge Centrum, igår på väg till festen så har jag inte blivit våldtagen, lemlästad, påhoppad, nerslagen eller ens sett någon annan bli något av ovanstående. Samtidigt som jag känner mig besviken så gör det mig lugn.