fredag 17 juli 2009

Vänta ett ögonblick, påminn mig nu...


hur var det nu igen. Hade jag semester eller hade jag inte det? Det känns varmare än i Sverige men på något vis känns det EXAKT som hemma.

Om man har 125.000.000 € över...

Då kan man köpa den här! Läs mer om den och andra fina dyra båtar som ni kan köpa till mig,här!


Åh. Jag blir lyrisk. Den är så härligt too-much. GE MIG GE MIG GE MIG!
Känns okej.


på något vis...

Det blir en dag vid poolen.

Enkätredovisning. Ny enkät uppe!

Spridda skurar på svordomsfronten. Jag och Anna är speciellt nöjda med att det används kiss-och bajsord. Missa inte vår nya enkät.

Dagens bild.

Barn 1 ute i havet!

(eller onsdagens bild eftersom det var då den togs).

Fabron - frankrikes Östermalm.


Jag var ute och sprang igårkväll. Jag fick zick-zacka mellan bajskorvarna. Så jäkla ofräsigt. Det är förresten förbi Östermalm. I 35-gradig värme luktar korvarna nämligen mer...

33 grader i skuggan...


Svettigt som fasiken. Jag låg på rygg och solade hela dagen. När jag vaknade imorse har jag bränt ryggen. Helt orimligt men tydligen kan man bränna sig underifrån...intressant.

linksys

France Telecom/Orange - gör inte sitt jobb (är man förvånad) så vi har ingen telefon, ingen uppkoppling och inte extrakanaler (vi har typ 30 stycken men vi ska tydligen ha runt 100). Jag har varit inne i Orange-affären, jag har pratat med kundtjänst två miljoner gånger men hjälpen är  just det, ingen hjälp.
Nåväl. Jag kan inte blogga så mycket för jag måste hänga på linksys. linksys är en människa med trådlös uppkoppling som jag kan hänga på lite då och då och igår var han/hon inte uppe alls men nu funkar det. Sedermera drar jag iväg tusen blogginlägg.
Heja linksys. Du får sitta på fräsigtlistan. Orange får dra åt helvete på den andra listan.