onsdag 29 juli 2009

Mera mat. Mera dryck.

Middagen bestod av mat från Ingelsta kalkon. I långa banor. Alla banor verkade, märkligt nog, leda till min mage via min hals. God proppmätt kväll.

Mera shopping.

Tog ett break. Åkte in till Simrishamn med min svägerska Anna och åt en lunch samt shoppade. Oj vad det shoppades. Igen. Jag är bra när jag är bra. Speciellt på att shoppa.
Det blev en topp och ett par flip-flops till mig
En par flip-flops till min man
Svettband (ja, dom är tydligen super-tusen-miljarder-hundra-heta) och böcker och kalsonger till barnen
Födelsedagspresent till svärfar
Galonisar till barn 2. På REA. 

Jag är sjukt nöjd med galonisarna. Galonisar kostar nämligen nästan alltid en miljard. Nu kostade dom 399. Men hon i kassan sa 329 och sen fick jag REA på det. Ett helt set från Didrikssons för 270 pengar. Inte klokt. Heja mig och min shopping. Heja 270 kr. Heja.

Nu har alla åkt till stranden. Men inte jag. Jag ligger i trädgården bland tusen getingar, flygmyror, hästflugor och kogödsel och njuter av att dom skördar på åkern. 

Nästan 11 miljoner gånger


har den klickats på och då är säkert 10 gånger från mig. Jag kan inte få nog. Klicka här!

Solsken över Österlen.

Jag ser oerhört lam ut. Det är jag inte. Jag är berusad.

Bra det. Min brunfärg har åkt av i samma fart som den kom. Varför är det så? Varför? Varför? Varför? På bilden ser ni status på brunfärg i gårkväll. Om man jämför det med hur det såg ut för 4 dagar sen så är det ingenting. Fiasko.

Märkligt.

Jag är så trött och är i behov av vila. Ändå väljer jag att gå upp när min man och svärfar åker iväg och spelar golf. Kanske är jag galen eller så är det sunt att sitta i köket med frukost och tidningen. God morgon från ett soligt Österlen!