måndag 30 augusti 2010

Fit as a fiddle

Idag har jag känt mig extremt smal och fit! Härlig känsla.
Har inget med mina cyklade mil att göra eller någon annan form av träning heller. Jag tog helt sonika på mig ett par jeans som är 2-3 storlekar för stora (ligger lite efter med tvätten, vilket man så ofta gör när barnet råkar kissa i sängen). Fladdrar härligt kring både lår och stjärt! Men man får passa sig så man inte äter tills man fyller ut dem!Så det så, sa Anna

Ja okej. Träna.

Känner mig nöjd med det. Fick oxå, helt passande och klädsamt, en flams-attack. Själv. Inne i omklädningsrummet. Stabilt.


Därav färgen i ansiktet och den överglada munnen.

Vi får se hur nöjd jag är efteråt. Förmodligen inte...


- A bientôt// Ellen

Oj då!

Bebisen satt och duschade. Men vad hände då? Hoppsan!Så det så, sa Anna

Vad är det för feeeeel?

Gränslösa människor. Som inte fattar när det är nog. Jag har drabbats av en sån person i mitt liv. Som är rätt oförarglig och rätt rolig (ovetandes) bitvis. Men ibland är det för mycket information. Om jag känner en person vagt/ytligt så behöver jag inte se bilder på fru i bh, höra om saker som sker i hemmet eller veta privata angelägenheter.

Jag ska inte lämna ut någon. Bara att; det är för tokigt.


Galet, galet, galet.

Det är inte ens den sista augusti idag. Så sommaren är inte riktigt slut. Sedan väntar några månaders höst. Men ändå har jag idag köpt vinteroverall till barnet. Och ändå fanns inte den färg jag ville ha i hans storlek. Hur galet är inte det? Har värsta stressen över att de vinterskor jag vill ha har kommit in också. Så det är ju bara att dra till skoaffären och fixa dem också innan de tar slut. Typ i morgon. Då är det också fortfarande sommar. Så vitt jag förstår... Måste det vara så här? Jag menar, de gånger jag försökt vara cool och vänta lite så har jag ju fått stå ut med bottenskrapet och högre ambitioner än så har jag för barnets kläder.
Sjukast av allt är väl att barnet i princip skulle lalla runt i jeans och tofflor och inte märka någon skillnad. Han fryser ALDRIG.
Tur i alla fall att bebisen får det som brorsan vuxit ur. Blått, blått, blått...

Morot på jobbet...
Ja. Vad ska man säga...Ser ni vad snitsigt det blev när jag fluffade mjölk idag till te och kaffe och Gud vet allt.

- A bientôt// Ellen

Dränkt katt

Så snart jag svängde ut vagnen på dagis för min lilla morgonprommis så började det regna. Såg ut art bli kortvarigt, men icke! Inte vad jag tänkt mig... Dyngsur all over!

Så det så, sa Anna

Ont!

Cyklade 3 mil igår. Har sjuuukt ont i knäna idag. Maken tror att jag har träningsvärk men det är det INTE! Det har gjort ont hela natten. Typ överansträngda benhinnor. Tant börjar bli gammal!


Så det så, sa Anna