måndag 4 juli 2011

Hotel Diplomat med Johan:
- I min lilla värld av blommor// Ellen

So far so good

Önskar bara att Charlaine Harris inte var så jobbigt prudentlig!I mitt huvud ser inte Eric ut som Alexander, framförallt tycker jag inte Skarsgård är så snygg... I mitt huvud kan man dregla över Eric...

Just så här...

...lite soligare hade funkat men annars är det perfekt. Ryggläge på gräsmattan... Kanske somnar...
Stort?

Bloggar och Facebook svämmade igår över av lovord om SVT och att de sände lite hårdrock live igår. Ja, det var kul. Gärna sånt. Men stort? Mer en desperat jakt på tittare som sviker. Till och med mina mest konspiratoriskt lagda facebookare har svalt betet rakt av så det verkar ha funkat. Gratulerar! Återstå att se om de blir mer intresserade av Antikrundan så här efteråt...

Barnkanalen är ju SVTs största genidrag ever. Även om det dröjde... Till slut tar man lärdom av McDonald's... Och jag har svårt att se hur man som tonåring ska välja skräpet på SVTs andra kanaler sedan, men det är ett bra försök.
Tydligen kanske SVT Hårdrock kunde vara något..?

PS Men lägg ner den förbånkade speedwayen... Tänker ni på saken så inser ni väl ändå att den målgruppen aldrig ens övervägt att betala TV-licens!Hemligt!

Fick en avi att jag hade något att hämta på posten. Tänkte att det var min bok. Men så kom avin för boken och då började jag undra... Insåg att det var ett rekommenderat brev och blev väldigt fundersam. Vem vill mig något rekommenderat?
Har nu efter en dryg vecka lyckats ta mig till posten och hämta ut det. Det är från Ikano Bank. En pinkod till deras app Skipp. Hade helt glömt bort den. Men som idé är den nog rätt bra. Än så länge tillför den inte mig ett skit eftersom jag inte har "rätt" kort, men är du exempelvis kreditkund hos Stadium kan det nog vara helt okej.


Själva brevet är ett sådant där man får riva upp längs sidorna med en massa siffror i mönstret så att man inte ska kunna se en kod igenom, men det räcker inte ned det! Dessutom är det en klistergrej man ska riva bort och placera noggrannt på annat ställe och då minsann ska koden träda fram... Jo, jo! Needless to say så har jag inte genomfört denna manöver ännu... Det lär dröja! Jäkligt stealth i alla fall. Känner mig lite sådär CIA-mässig. Kanske ska äta upp pappret när jag är klar?