söndag 1 augusti 2010

Dagens middag
Canneloni med kalkon, keso, oliver, fetaost och en tomat och örtsås. Väldans gott. Jag inser dock att det ser ut som kräk på bilden. Mmm...


- Posted from Ellens iPhone

Present från pappa

Har fått en glimten-i-ögat-present från pappa bara så där för att lixom.
En smäck. Framifrån ser jag ut som en lokförare. Har jag den bakochfram ser jag ut som en kock. Lovely. Fräsigt.Köpt på Bijou Brigitte. Bara en sådan sak.
Kommer att fylla sin funktion på fylleblofgen kan jag lova!

Fyllebloggen.

På den punkten gör Trygg/Alm aldrig någon besviken.- Posted from Ellens iPhone

Aj, aj, aj! Det bultar och det bankar!

Barnet har trampat på en humla. Skickade iväg honom på ett litet ärende och plötsligt skrek han som en stucken gris. Vilket han ju också var. Nästan.
Det jag inte riktigt kunde förstå var hur det gått till, då han hade skorna på. Han förstod inte heller sa han. Men vi sprayade och smorde med alla möjliga huskurer i alla fall.
När det värsta lagt sig och han lugnat ned sig framgick det så småningom att han trampat på den med flit för "han ville se hur det kändes". Ja, nu vet han. Det hände igår och i morse kunde han knappt gå.
Nu är kompisen J här och nu kan han tom springa. Men det lär ju bli annat när han åkt hem om någon halvtimme...
Ja, si barn!Chilla.

Jag är fasiken riktigt bra på det. Jag har aldrig riktigt fattat hur man gör när man ligger rakt upp och ner och bara "chillar". Men som jag chillat den här semestern. Och. Jag har två hela semesterveckor kvar. Det känns som jag haft år av ledighet! Och det är ju allt annat än sant. Härligt!


Så. Här ligger jag. Och Riviera Radio på behaglig volym och ljuger mig blå inför mig själv att jag ligger på pappa och frus terass i Nice bland Rivierans flärdfullhet.


Deluxearrangemang. And I attend to stay that way. Vad gör ni?

- Posted from Ellens iPhone