söndag 3 april 2011

Ångest.

Hörrni. Vilken jäkla skitdag. Faktiskt. Jag har söndagsångest. Jag vill inte ha det. Imorgon är det jobb. Ett jobb som jag brukar älska att gå till. Inte nu. Inte sen förra veckan då jag fick skiten öst över mig.

Jag ska öva på det nu. Att älska att gå till jobbet imorgon alltså. Så jag säger thankyou and good night och låter er njuta av ett par bilder från ett hus där jag vill bo.- I min lilla värld av ångest och bajs /Ellen

Mamma, hur många gäspar finns det?

Jaa, bra fråga! Ganska många. De tar aldrig slut kan man säga!

Idag känns de fler än annars!


Så det så sa Anna

Word. Over and out from mrs Alm.

Gud vad jag är trött.


Vi har haft barnkalas för Stora på lekland. Min mamma var med oxå och tack gode gud för det. Efter det åt vi lunch, bäddade nytt i sängen, sorterade och hängde tvätt, plockade ur diskmaskinerna och satte på en ny tvätt. Nu är jag urlakad så nu ska jag sova en stund. Stora har somnat med mormor. Min man ligger i soffan. Min mans bror, som också är här, ligger i andra soffan. Den enda som är upprätt i familjen är nog Lilla. Men han är hos sin kompis så det stör ju inte mig.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Vaskning

Ett otroligt dekadent och dumt påfund. Ellen och jag vaskar icke! Vi bälgar i oss! Just därför vaskade jag just frukosten. Ja, alltså hällde ut den i slasken, inget annat! Kräkas är ofräsigt, sådant slösaktigt beteende ägnar jag mig inte åt.
Men efter att ha stirrat på frukosten en timme så stod jag inte ut längre. Bort med skiten. Har närt ett och samma vattenglas sedan kl 7... Det vill bara inte ner...
Fast jag är vid god vigör: inget skallebank, ingen träningsvärk, ingenting. Bara stopp i halsen.

Kanske skulle leta rätt på en flaskborste?

Så det så sa Anna

Fråga:

När jag var mellan typ 20-30 så partajades det en del. Dagen efter vart jag alltid smal som en vidja, tajt som en fläta etc...

Varför händer inte det nu?! Va? Vavavava?

Nu ska vi ha kalas för Stora på leklandet.
Ja.
Skjut mig!

- I min lilla värld av blommor //Ellen


Borsta tänderna...

Fokus på det, Ellen Alm, fokus på det...


Du klarar det...

- I min lilla värld av bakfylla// Ellen

Ehhh...

Något slags djur har byggt bo i mitt hår, bajsat i min mun och verkar nu försöka vilja ta sig in i huvudet via örat... Not så fräsigt!
Gräsligt var ordet.

Blev alldeles för mycket igår. Men som vanligt var det härligt! Mobilen lever, trots att jag badat, det är ett framsteg!

Om nu bara alla jan låta bli att tända tändstickor i min närhet ska nog även denna dag överlevas!


Så det så sa Anna