måndag 3 augusti 2009

Vy.

Nu är jag klarbadad i poolen för idag. Önskar jag kunde säga det samma om packningen. Har även ringt några samtal idag för att prata kakel, tapeter, råspontsväggar, och löst trapp-problem.

På onsdag kl. 0700 kommer huset. Då ska jag dit och gulla. Vi fick mycket extrahjälp gratis förra gången (när vi flyttade till det här huset) eftersom jag sprang till byggarna med bullar, glada hejarop och nybryggt kaffe från Mc Donalds. Samma sak ämnar jag göra nu. 

Nu kommer iaf min pappa och fru snart. Då ska det grillas och dricka champagne och nej, jag har inte sett någon glittrande ring på min bröllopsdag än. Karln har dock några timmar på sig till...

Ensam!

Barnet är på dagis och pappan är på jobbet. Härligt! Men typiskt nog är dagen full av skit som skall göras. Det skall pysslas med lite jobbgrejer, byggas på ballen och handlas bland annat. Men lite slappa skall jag försöka pricka in också. Puh!

E-type


Jag har en inredningstidning med E-type-hemmahos-reportage på fyra sidor. Eh?(jag väljer att inte kommentera det mer än så). Han är just nu utriven ur tidningen och ihopknölad in en kartong med glas, tallrikar, bunkar och annat kollijock. 

Förlåt. Frånvarande.

Det här är vad jag har ägnat mig åt senaste dagarna.


Nu packar jag hysteriskt sen två timmar tillbaks för att kunna gå ut i solen sen. 

Idag är det 7-årig bröllopsdag. Vi får sen hur många feta brillianter som kommer till mig. Mmm. Mmmmm...