tisdag 22 mars 2011

Tant trasig

Skulle bara pumpa cykeln...Don't ask!

Dags att fila naglar tydligen oxå...

Så det så sa Anna

Ångestdag.

Å det grövsta. Tänk att jag har jobbat på reklambyrå i hundra år varav 99 som produktionsledare. Jag är nu oxå "senior produktionsledare". Jag kan rätt mycket om mycket inom just produktionsledning. Jag är relativt stark och har lärt mig handskas med strul. Det är min vardag.

Men idag. Jag är slut. Tagen. Medtagen. Ledsen. Arg.
Jag har gjort mitt jobb fläckfritt. Kund har malt det omochomochomigen och nu börjar jag tvivla på mig själv.

Jag har blivit galen. Perfekt.


- Word.
Ellen

Det som göms i snö...

Prommade till Tippen idag i solen. Härligt! Baradetatt... Hela vinterns samlade hundbajs nu smälter fram. Det stinker och man får kryssa som en annan Maxibåt mellan korvarna! Inte fräsigt!

Kom till jobbet efter lunch och i korsningen Karlavägen Sibyllegatan är det etter värre! Fy donk! Gasmask! Östermalm är verkligen stans hundtoalett. Uppmärksammade detta fenomen redan för 12 år sedan, när jag jobbade på Riddargatan.
Men det klart, tanterna och farbröderna är väl för fiiiina för att befatta sig. Och vad är väl Saltis om inte Östermalmarnas sommarnöje? Så varför är jag förvånad?Så det så sa Anna

En liten bit av kakan

Där jag jobbar sysslar vi med kundlojalitetsprogram och sådant och vi har vid ett par tillfällen blivit uppringda av en eskortfirma som söker våra tjänster. Och jag kan verkligen se hur de gör det. Tror att ett relationsprogram går hem i den branschen om man säger så!
Igår var min arbetsgrupp ute och käkade och jag lade fram en strategi för hur detta skulle kunna se ut. Summan av kardemumman blev att för att nå den lukrativa kärnan så måste vi gå djupare. Därför ska vi starta ett dotterbolag med koppleriverksamhet - från ax till limpa kan man säga. Vi ser massor av bra deals, merförsäljning, uppförsäljning och korsförsäljning etc. "De som har beställt det här har också beställt det här", "Ska det vara en stooor sådan?", inte att förglömma "köp två sådana här och få en på köpet". Till det adderas ju stommen av ett bonusprogram, poäng på varje krona och så.
Kan bli hur bra som helst!

Där jag jobbade tidigare är en rejält stor mäklarfirma som ju lever på att folk flyttar. Det sker ju inte helt sällan när man träffar någon ny, eller splittar upp. Så jag försökte i alla år addera koppleriverksamhet även där, eftersom ju den liksom kan åstadkomma båda scenarier ovan. Fick dock ganska svalt gehör för den idén. Märkligt.

Verkar dock som om jag har en tendens att hamna i dessa resonemang ständigt. Vill ju bara ha en liten bit av kakan! Pimp, det känns ju som jag..?

Fick just en idé på nytt barnprogram, som jag ser excellent merchandise potential för och som passar in i konceptet ovan, lite som Ronald McDonald: Pimp-Blob Trekant! Bra va?

I'm on fire today! (vilket min mobil ändrade till I'm on Gore today... Hmmm, har jag redan börjat verksamheten?)


Så det så sa Anna

Dagens lunch

Yoghurtdoppade köttbullar.Själv valde jag vegosushi.

Så det så sa Anna

Det har tränats PT...

Fy fan. 20 sekunder jobba stenhårt, 10 sekunder vila i 8 repetitioner, sen vila 1 minut. 8 olika stationer. 45 minuter supersuperhårt.

Jag går till jobbet osminkad idag. Jag orkade inte lyfta armarna till ansiktet nämligen. Bra så.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Tack!

Handlade makens julklappar på nätet, på Careofcarl.com
Igår fick jag ett par strumpor.Inte så dumt! Varsågod maken.
Och 15% på hela sortimentet, sjysst! Men jag behöver ju inga herrkläder just nu...

Alla de ställen där jag handlar till mig själv, de gör inte ett skit. Orättvist! Damstrumpor, trosor? Något? Någon????!!!!

Så det så sa Anna

Det finns inget som är så dåligt att det inte kan bli värre!

Igår varje halvtimme, idag var femte minut...
Gick och lade mig för sent igår. Efter en timme vaknar barnet och behöver hjälp med sitt täcke. Efter ytterligare en halvtimme vill bebisen dricka. Efter ytterligare en halvtimme går barnet på toa och behöver hjälp med täcket igen (wtf, en liten böljning på mitten är verkligen ingen fara), då vaknar bebisen och kan inte somna om. Var femte minut ylar han. Han är trött och försöker sova men det går inte. Någon gång vid tre ger jag honom Ipren, och då somnar han. Så vaknar barnet kl 6.
4 strötimmar i natt, mer än så har det inte blivit någon natt sedan i onsdags. Så in i bomben tröött.

Ser ut att vara härligt väder idag, så jag får fokusera på det istället.


Så det så sa Anna