tisdag 1 juni 2010

Modell och glamourig fest.

Det är vad jag jobbar med nu på mitt kära jobb. Vi håller nämligen fortfarande på med vårt stora fotojobb på arbetet.
Modellerna, som jag ältat om förrut, vill vi helst inte ha supersmala utan vi jobbar för ett "sunt" utseende. Men när jag valt ut modeller idag så undrar jag allt lite...
Det fanns bland annat en kvinna som var 1,81 som hade strlk 32. Eh... Jag ger ett råd i det fallet; ÄT! Det KAN inte vara bra och det såg ledsamt ut. På något vis.

Nåväl. Alla modeller är bokade och dom flesta verka äta. (Tror jag).
Det blir några praktkarlar, en drös med gosiga barn och ett par vackra kvinnor.

Utöver det har vi fest med jobbet nästa vecka. Jag och två andra tjejer har hand om det. Jag behöver väl inte berätta för er att temat är "Glamour"? Så väl känner ni väl till den här bloggen nu att ni fattar att allt kring mig och Anna jämt är glamourigt (mmm...ja,Ellen-intala-dig-nu-att-det-är-glamourigt-med-barn-som-skriker-att-tvätta-jämt-att-plocka-saker-att-gå-upp-i-ottan-varje-morgon-att-äta-scans-köttbullar-minst-två-dagar-i-veckan-and-I-can-go-on-forever-about-my-glamourus-life).

Så. Det bokas, det fixas, det planeras, det uppdateras glamour och den 10:e juni. Då smäller det!

Glömsk

I söndags hade ett barn på dagis kalas och vi hade tackat ja naturligtvis. Kalas är ju kul. Bara det att jag åkte ut och cyklade tre mil istället och lämnade resten av familjen hemma. Kom på mitt misstag vid barnets läggdags. Sjuuukt pinsamt. Men jag tror inte barnet har uppfattat missen.
Dålig, dålig mamma...Lunch

Jag och bebisen lunchar i Forum efter en promenad hit.


Vi har handlat Rosa pärlor till barnet som bestämt skall göra smycken.
Bebisen har passar på att göra något helt annat så nu ska vi gå och byta blöja!