tisdag 4 augusti 2009

Resultat

Golfen blev bra och trevlig. Inga toppenscores från fam. Trygg, men inte så att man behövde skämmas heller. Mina puttar lämnade väl en del övrigt att önska, men det är ju ändå slagen som räknas så skit samma. Ha ha ha, alltså jag tycker att det är roligare att slå bra långa slag än att putta som en gud. Har inte räknat ihop någon score, då vi klev av efter hål 15 för att hinna hämta barn på dagis.
Vi spelade tillsammans med två gamla gubbar som var väldigt trevliga. Efteråt sa pappan till mig att han tyckte de var sjukt långsamma att förbereda sina slag. Jaha du, sa jag. Det kanske de var men det var ändå inget i jämförelse med dig! Shit, idag hade man kunnat tro att han trodde att han spelade på touren. Det var en massa duttande och fejande innan bollen gick iväg. Och han spelade som den där argentinaren som vann masters. Inte så fasligt många slag, men sneda och vinda. But whatever works...
Har nu sjukt ont i fötterna. Det var ungefär 145 grader varmt i mina skor mot slutet. Om det inte vore för det hade jag gärna gått igen i morgon, men nu kommer jag att ägna mig åt något mer avslappnat tror jag.
Har fortfarande inte kommit vidare med balle-projektet. Kanske ikväll, kanske i morgon. Vi får se.

Dagens agenda

Idag skall pappan och jag spela golf. Jag har spelat två rundor à 9 hål med Ellen tidigare i år and that's it! Får vi se hur det går idag då. Jag orkar ju inte riktigt dra kärran med klubborna hela vägen heller. Ha ha ha, karln kommer att få jobba en del. Men det blir en promenad i vackert väder i alla fall, så kan man ju se det. Återkommer med strålande resultat!

Flytta.


Det packas kartonger hos familjen Alm. Ett gäng om dagen. 10 om dagen närmare bestämt. Då undrar ni: Hur är det uppdelat då? Då säger jag så här: Tja, jag packar väl 10 om dagen och min karln packar inga. Precis som förväntat. Precis som alla andra flytter och precis som det kommer bli när vi flyttar ur lägenheten till huset. Inget konstigt med det.

God morgon!