måndag 13 september 2010

Pervers!
Jag står på löpbandet och kollar på Biggest Looser. Det får mig att ta i lite till, även nu när PT inte är här för tillfället.
- A bientôt// Ellen

Curling

Som bekant drar snart Ellen och jag för en långhelg. Kvar hemma blir maken med båda barnen.
Så, vad gör då jag idag? Någon som vågar gissa?
Ja, så klart, jag handlar massor med mat på Maxi. Fyller kyl och frys fullständigt. Så nu kan familjen överleva en veckas belägring. Eller till och med mer. Riktigt risigt - han hittar ju till affären själv! Men så tänker jag på hur härligt jag ska ha det och mjuknar som en gammal kittost. Och motiverar det hela med att det ju är för barnens skull. Som om inte de skulle vara lika glada med hamburgare och filmjölk för resten av livet. Extremt fräsigt som vanligt!


Så det så, sa Anna

Hörrni!
Jag har bara regn hos mig- hur ser det ut där ni är?


- A bientôt// Ellen

Glömt lägga upp enkätsvaren


Skönt att se att ett gäng aldrig bantar och att få gå på pulverdiet.

- A bientot//Ellen

Inget dåligt väder

Det finns inget dåligt väder sägs det. Just nu vräker det ner regn från himlen. Typ värre än duschen. Ändå skulle de vara ute på dagis, något jag i och för sig påhejar - så mycket ute som möjligt! Men det är lite hysteriskt när alla föräldrar som ju givetvis räknat med att de skulle vara inne, inklusive jag själv, ska hitta regnkläder och få på dem på barnen alla på en gång. Sedan skall det sägas hej få och puss och kram på gården allt medan barnen trilskas och hoppar i vattenpölarna och föräldrarna springer och duckar för att slippa sabba frisyr och kläder. Borde filmas.
Nu ligger jag i sängen och läser. Städaren ska komma och utöva sina mirakel i huset så när bebisen vaknat ska jag fly fältet till Maxi.


Så det så, sa Anna

Längtar till Aten.
Det är 3 jobbdagar för mig den här veckan eftersom jag och Anna åker till Aten på torsdag i ottan! Och jag börjar veckan starkt med en sjuk Stora.

Fast å andra sidan har jag jobbat åt jobbet som en idiot i helgen så det känns SKITBRA! Utan skuldkänslor. Alls.

Åker till jobbet nu och hämtar datorn med Stora i baksätet som sjunger Island in the stream.

Bedårande. God morgon.

- A bientôt// Ellen