torsdag 7 april 2011

Det blåser!

Soptunnan har blåst runt hörnet och ned för trappan. Fräsigt! Var lite trångt att gå ut!Så det så sa Anna

Kalaspresent

Köpte en present till en femåring på BR i Forum i lördags för 89 kronor.
På lördag är det kalas igen och jag handlade precis en exakt likadan present på Östermalmstorg. Där kostade den 179 kronor. Känns prisvärt!

Men det är ju skillnad på plånbok och plånbok. Och säkert inköpspris. Det känns vansinnigt att jag ändå betalar mer än det dubbla och inte helt sonika drar till Forum. Tydligen är tid pengar även för mig!


Så det så sa Anna

Jag gillar proaktiva snubbar

När vi gjorde om köket fick vi över en skrubb med varmvattenberedaren där det nu är oklädd spånskiva på golvet. Inte helt optimalt, men sådant som man glömmer bort när man väl flyttat in i skrubben.
Igår ringde rörpular-Sven och hade ångest för mitt golv.
"Ja, men Anna, tänk om varmvattenberedaren går sönder, då har du inget skydd alls. Och försäkringen, tänk på försäkringen!"
Ja, nu när du säger det så tänker jag på den. Annars äter jag typ godis och hänger på soffan och skiter fullständigt i skrubben. Men summan av kardemumman är att han själv ringer Skuru Golv och ber dem fixa golvet samtidigt som han byter varmvattenberedaren;
"till det facila priset av 14.000 kronor plus moms inklusive installation men exklusive installation i den bemärkelsen att jag nu måste göra lite extra och så golvjobbet förstås."
Ja, det förstås.

Jag tror hushållskassan blöder lite för tillfället... sommarens semester får gå per cykel och tält. My kind of semester. NOT. Fast jag skall ju hänga på landet och vinka till lättklädda män förstås. Det är också okej.

I alla fall. Jag tycker att en sådan rörpulargubbe är guld värd. Eftersom jag är helt efterbliven så tar han hand om mina problem... Skitbra. Nu får jag bara jobba på lite hårt här ett tag så att jag kan betala för det också!

Så det så, sa Anna

Konsert med Stora...

"Sopigt" hette den. Jag hade tårar i ögonen och ett bultande hjärta under hela den här showen.


Tänk att jag hjärtat inte spricker av kärlek och stolthet...

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Tillsatser

Alla snackar om de där hemska tillsatserna i mat. Det klart, att onaturliga ämnen borde ju inte vara naturligt. Men då kan vi sluta med pace-maker, hjärtmedicin och typ alla andra mediciner också. Och vitaminer som inte finns i kosten. Så känner jag.
Själv äter jag troligen mer onaturliga tillsatser i maten nu än förr med all frysskit, och Euroshopper äppelmos och sådant som tydligen flyttat in i mitt hem. Och jag har aldrig mått bättre!
Heja E-nummer!!


Så det så sa Anna

Ungefär så här

...ser mitt jobb ut. Om ni undrar...Så det så sa Anna

Värdelöst!

Lämnar barn på dagis kl 8. Då klär de på de andra barnen för att gå ut, vilket i och för sig är bra. Men samtidigt innebär det att det inte finns någon som tar emot. Bebisen behöver fortfarande bli mottagen av någon som ägnar honom tid medan jag går, för han blir lätt lite ledsen. Så nu står jag utanför och väntar med honom. 10 minuter ungefär. Så himla risigt, när man faktiskt var i tid.

Dessutom har avdelningen en ny fröken som jag inte känner men instinktivt inte gillar. Vad jag känner spelar ingen roll, bara barnen gillar henne. Men hon tycker att vi ska vara hemma med snoriga barn utan feber. Det tycker inte jag. Då skulle jag få vabba 365 dagar om året ungefär...

För övrigt har man installerat denna kontraption på grindarna:Ingen fattar något. Så den är både barn- och vuxensäker. Och framför allt galet ful!

Så det så sa Anna