måndag 19 april 2010

Nääääe. Vad hände nu?

Det snöar i Saltsjö-Boo. Meh-- Posted From Ellen iPhone

Grönbete

Var och hälsade på griskultingarna och lammen på Nyckelviken idag. Lite succé men också lite kris. Mamma grus blev nyfiken och kom och grymtade och stack fram trynet och då blev barnet panikslaget. Mamma gris är ju stor som en liten bil, typ. Lammen gick ju lite bättre men då ylade bebisen och tackan blev irriterad och drog.
Huvudattraktionen som jag såg det var dock en damm full med kväkande grodor. Eller om det var paddor - de var sjuuuukt stora. När vi kom fram till dem och jag är superexalterad över att de är så många och stora säger barnet: - Men mamma, varför är de inte större? Sedan fick han syn på en traktor och gick därifrån. Så det hela var väl över på en kvart. Blir alltid så bra när jag anstränger mig...


Sova.

Åååååh...
Ååååååh!
Ååååååååååååååh!
Åååååh.

Jaha

Det byggs om på jobbet. För några timmar sen byggde byggarbetarna in sig själva på vinden. Undrar om det pågår något spännande där? Eller någon fräsig Fritzl-aktivitet?


I spy with my little eye...

mmm...ögat är igensvullet. Hux flux svullnade det igen igår. Idag lite bättre men jag ser fortfarande ut som en ödla. Skräcködla. Burr.

God förmiddag.