lördag 8 november 2008

En pizzabagare här bor i staden...

Hemlagad pizza, yum yum yum. Toppar burgaren jag drog i mig till lunch. Gör underverk för figuren. Om kulmage är det man strävar efter alltså. Konstigt men det erbjöds inget vin till maten idag. Hoppas ni andra gått ett bättre öde till mötes.

Fräsigt med bloggföljare.

Nu har vi två som följer bloggen. Nilla och Jenny. Fräsigt. Våga gå med idag du med. Man kan nämligen aldrig veta med Ellen och Anna. Ett tu tre så har vi en fräsig tävling ute där man kan vinna något fräsigt. Då MÅSTE man vara bloggföljare. Våga och du kan vinna. Fräsigt!

Morgonen efter kvällen före

Det är lördag morgon. Mammorna sitter och ritar med barnen.

Varit uppe i tre timmar nu. Hunnit med en chickflick med tillhörande barnkaos. Papporna? Gissa en gång. De sover fortfarande. Så klart, vad annars? Lätt räknade är de gånger papporna tagit barnen. Typ en, max två, och det äldsta barnet har passerat 4.
Helt klart hade någon dött i min mun när jag vaknade. Och sprucken läpp hade jag också. Glamour! Andra mamman ser ungefär likadan ut. Men det var dock inget som inte lite Cola light kunde bota @ 06.30. Bäst för dig att du inte reagerar negativt på det! Blir så irro på att folk lägger sig i ens colakonsumtion. Varför är det okej att dricka kaffe med socker och allsköns garvsyra och skit när som helst på dygnet men cola det får man minsann inte dricka någonsin. Bara för att jag hatar kaffe!
Andra laddningen diskmaskin snurrar redan. Häftigast feature hittills denna morgon var osten som stått framme hela natten.

Det luktade ingrodd röv ungefär. Eller säkert ganska exakt, bara det att jag aldrig varit så nära en ingrodd röv. Men jag föreställer mig att det är exakt så. Om du vill dela dena fräsiga upplevelse med oss - ställ fram en del hommage, en del epoisses och en del appenzeller över natten så är du hemma!
Dresscode är fortsatt mysbralla, naturligtvis.

Gårdagens tjolahej innehöll förutom den glamour som redan berättats om även en dos bubbelpool och därtill hörande fräs. Fräsigt.
Middag från Erssons. Så jäkla bra. Massor med mums, minimum med insats. Tråkigt bara att man får så ont i huvudet av lax! Det är som med kräftor ungefär.