torsdag 20 maj 2010

Fräscht

Är på Pressklubben. En sådan här ska tydligen vara så himla asbra. Hygienic står det på den.En handtork alltså.
Men när golvet ser ut så här så blir jag skeptisk.Alla som skall torka skvätter litervis på golvet. Blä!

Fittgratäng.


Läs mer här!

Skräckis

I natt vaknde jag av ett dörrhandtag som knarrade. Det trycktes ned långsamt, långsamt. Tänkte att det var gubben som var på toa, men han låg och sov som en stock bredvid. Tänkte då att det kanske var barnet som var uppe och kissade men det lös ingenstans. Var det någon som känt på ytterdörren? Eller var det redan någon inne i huset?
Tog på mig glasögonen och klev upp för att undersöka. Plirade först ut bakom rullgardinen för att titta mot uppfarten, men såg inget misstänkt. Gick mot korridoren och tittade in mot hall och kök. Såg inget och det var riktigt, riktigt tyst. Funderade på hur långt jag skulle våga mig utan att få en kula i huvudet. Stod där och lyssnade länge. Men till slut gick jag till badrummet för att kissa. När jag sitter där så gnisslar det till igen och jag blir stel som en pinne.
Är det någon här? Ser ingenting i badrummet.
När jag är klar och jag kommer ut i korridoren igen hör jag hur barnet rör sig i sängen och samtidigt kommer ett svagt gnisslande. Tänder en lampa och tittar in. Då har barnet somnat med Kranis kran mot kinden och när han rör sig i sömnen gnisslar kranen. Puh!
Vid det laget är min puls på cirka 180 och jag får sedan ganska svårt att somna om.
Damn you Byggare Bob!
Jaaaaa. Perfekt. Keep it comming. GE MIG!

Klicka här!

Jaha. Ja visst. Ja tack.
Jag är grön av avund. Och jag är aldrig nöjd.
Jag bor i ett nytt hus i Nacka. Det är inte bra nog. Inte när jag ser det här. Det här är kanske det finaste jag har sett. I alla fall på länge.

Påvägtilljobbetsko vs jobbsko

- Posted from Ellens iPhone

Underbara morgon!Solen gassar och jag har dammat av en sommarklänning och tror jag går hela långa vägen till jobbet idag. Eller iaf nästan hela. Känns lixom inte som att det finns nåt annat alternativ.

God morgon!
- Posted from Ellens iPhone