fredag 28 augusti 2009

Drama på 20-sträcka typ...


Tänk att man kan krocka så illa på en sån liten kort sträcka (avfart) som är typ 100 meter långt. Där man får köra 20km i timmen. Tänk också hur mycket tittköer det blir så fort det är bårer inblandat... morbida människor.

Sightseeing, aldrig efter 7

Vareviga morgon går jag förbi eller igenom, Gamla Stan. Vareviga morgon slussas det runt ryssar, tyskar,polacker eller karlskronabor på sightseeing.
Mäh! Vem fasiken går på sightseeing klockan 7 på morgonen? Vem fasiken har en sightseeing då?

Tydligen är det en bra business för det är alltid tjockt med folk på turerna. Men jag frågar mig fortfarande - är det någon, av våra läsare, som någonsin varit på semester och gått på sightseeing innan klockan 7?

Knäppskallar i så fall.

Gunga i Orminge!

Barn 1: Jag kan gunga dig mamma
Jag: Orkar du det?
Barn 1: Ja, jag är stark som Spiderman och som R2D2 och vet du, mamma, mamma, mamma, mamma, aaaatt; du väger som ett barn. För du är ett barn till din mamma som är min mormor och hon väger mer därför att hon är din mamma och min mormor.
Jag: mmm...mamma älskar dig och det du säger. Gunga nu.

Gung, gung, gung för mig. Härligt.

Gunga små barn gung, gung, gung, gung.

Karamellkungen

Fasiken vad trött jag är på Karamellkungen. Finns det ingen uppstickare som kan konkurrera ut eländet och komma med nytt upplägg?

Utsikt från ett Ormingefönster...

Helt sjukt!

Kollade in på min ekonomiska situation igår, vilket inte händer så ofta. Den sköter sig liksom mest själv. Men inför föräldraledighet kan det ju vara bra att ha ett hum.
Och jag blev helt paff! För hela huslånet betalar vi typ 35 kr i månaden. 35 spänn! Lite glammigt med lågkonja är det allt för oss med jobben i behåll!Dålig natt 2 och svininfluensan.

...även här. Barn 1 har svårt att andas på nätterna=jag kan inte sova och min man sover ändå. Idag har jag tagit med mig barnet till jobbet. Bra lösning. Jobb och andnödsbarn.

På bussen in så hade barn 1 lite andnödsproblem och hostade därför en del. 2 gånger frågades det om han verkligen inte hade svininfluensan. Vad är det för fel på folk? Hade han det så hade 1)vi inte suttit på bussen bland andra människor 2)han inte haft andnöd utan förmodligen haft feber, yrat och varit "sjuk" på annat vis.

Ibland vill jag bara skrika: HEJ VÄRLDEN. Stannar du en stund så är du gullig. Jag vill kliva av. Det är bra nu. Tack. Men jag antar att det skulle gå åt helvete med världen då. Jorden snurrar väl av en anledning och jag misstänker att det blir något fnurr på tråden om jag stannar den. Jäkla skit.

Dålig natt

Har inte gått att sova i natt. Monstret i magen hade hicka. Ni som har barn vet hur det känns ni övriga kan tänka er att ni råkat svälja en spratteldocka som någon rycker i konstant.
Sedan stannade det en skåpbil utanför med två snubbar som härjade. I och med att vi just blivit av med våra cyklar var jag tvungen att undersöka saken lite närmare men kunde tyvärr inte gripa några brottslingar.
Sedan vaknade sonen och därefter somnade jag men vaknade igen ganska snart eftersom jag drömde att chefen bestämt att jag skulle hålla i en dinosaurieutställning i korridoren i november. Ogillade detta av främst två skäl: jag är föräldraledig då och varken jag eller min arbetsplats har något med dinosaurier att göra. Om det inte var en reaktion på att en kollega uttryckt starka misstankar om att en annan kollega är "gammal i huvudet" förstås.
Sedan skulle pappan upp tidigt så då var det slut på alla försök att slumra in.
Sjukt trött. Det svider i ögonen. Men jag har tak över huvudet och mat i magen så jag ska väl inte klaga!