tisdag 26 oktober 2010

Läxor.

Stora har en läxa till imorgon. Imorgon har dom nämligen gosedjursdisco på skolan. Och då vill fröken veta lite om gosedjuret som ska med.


Imorgon ska alltså gosedjuret "Kattis Alström" (vi är fortfarande på det oklara hur detta namn tillkom) få gå på disco. Det jag och mr Alm också fick reda på är att "Kattis" är från Sverige och att hon gillar att äta socker.
Sen har Stora också ritat en teckning som visar hur "Kattis" ser ut.

Bra.
(för er som undrar så är "Kattis" en ullig gosekatt. Inget annat.)

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Konstigt

Lite ny konst i casa Trygg:En vovve jag hittade i Gustavsberg,Och så den här lilla godbiten. Gratis från dagis. Barnet har kladdat. Men det var så fina färger så jag tyckte den kunde få komma upp på väggen. Och det blir genast lite "konstigare" om man gör en riktig inramning, eller hur?

Så det så, sa Anna

Matvrak.

Tack vare min träning har jag blivit ett matmonster. Å det grövsta.
Imorse vaknade jag tidigt som attan. Och var hungrig som en varg. Så jag gick upp och åt ett äpple innan jag la mig i badet. Efter det åt jag filmjölk med russin, flingor och banan (det kan ha slunkit ner en del av Lillas smörgås som han inte åt upp också). Sen kom jag till jobbet. Då åt jag en smörgås och drack te. Och nu. Nu är klockan 11.22 och jag nästan avlider av hunger. Jag har då ändå, för ca 15 minuter sen, ätit en skorpa, en mandarin och en banan.

Jag äter som Magnus Samuelsson. Det kommer sluta i katastrof. Antingen blir jag urfattig på mitt ätbeteende eller så blir jag övergödd.


Ståtligt fräs

Pappan och barnet gjorde en snögubbe i helgen. Den har nu antagit en lite annan skepnad...Så det så, sa Anna