måndag 11 maj 2009

Flashback

Har jag berättat om love-bombingen i Guatemala? Helt sjuk. Blev påmind om den idag när vi skulle berätta för varandra om vilket vårt starkaste intryck av varandra varit fram till nu. Inga problem.
Men i Guatemala skulle cirka 25 stupfulla jävlar sitta och berätta för varandra varför exakt de tyckte om varandra. Hade chefen bestämt. Trots att vi just fusionerats med en annan byrå och knappt kände varann. Vissa hade jag inte ens växlat fem ord med. För att inte nämna att det fanns ett helt koppel med sjukhuvuden som man bara inte under några omständigheter kunde tycka om... "Eh, jag tycker om dig XX, för att du alltid har så fina kläder" Yeah, nice. Och givande inte minst. Jag hörde nog inte en enda trevlig sak om mig själv. Kanske bara var mig det var fel på. Eller bara jag som var nykter.
Nu skall jag njuta av den största behållingen här på kursen - sova ostört till 7.30!

Sötsug

Jag ångrar mig nu att jag inte har köpt med mig en hel stash av godis och läsk. Trots att jag just gått från öl och macka på kvällskvisten så sitter jag här och trånar efter sötsaker. Bugger!

Personligt?

Är på kurs hela veckan. Sitter på en kursgård bortanför Kungsängen som angränsar till militärt område. På vägen har de satt upp förbudsskyltar mot stridsvagnar. Typiskt, jag som tänkt ta den!

Har inte fått grepp om gruppen än, men vi är 10 tjejer och 2 killar. Hittills har inte ledarna imponerat heller utan snarare tvärt om. De verkar vilja gå en genväg till ett resultat men ändå klagar de på att vi har för bråttom. Jag som alltid är kritisk måste ju då ifrågasätta.

De tycker inte att vi är tillräckligt personliga och ändå har folk berättat om skilsmässor, döda släktingar, missfall och annat elände.

Bäst hittills är i alla fall den ena kursledarens frisyr. Typ Islandshäst... Synd att det inte blåser i lokalen för det skulle ha tillfört en dimension ytterligare.

Blött

Borde ha skrivit detta redan i fredags men jag har hållit mig totalt ouppkopplad hela helgen; var på Sveriges framstjärt i fredags. Den slutade aldrig att kissa. Som vanligt. Med andra ord - det hållregnade i Göteborg.
Fick dock igenom det beslut jag ville från gruppen så jag är nöjd ändå!

Hektiskt.

Jag är fortfarande rätt luddig i huvudet efter lördagens sprithärva. Som jag nästlade in mig själv i. Segt. Jag är för gammal för att dricka sådana här mängder med sprit. Tydligen tycker jag inte det själv. Tydligen är jag störd och tar inte heller hänsyn till att jag faktiskt har haft en tuff period. 
Bra där Ellen. Mycket bra där.
Kram och trevlig kväll!

Lördag kväll.

Vi var hemma hos några vänner som bor i Lännersta i Nacka. Världens finaste hus, jättegod mat. JÄKLIGT mycket vin. Kopiösa mängder. Ofattbart att jag lever. Och apropå lever. Den måste nog sys ihop nu. Den har haft en tuff helg.

God morgon!

Fikus.


Jag gick i blomsteraffären i lördags. Skulle köpa lite blommor hem. Sen ser jag denna. Benjaminfikus, det har man ju sett många gånger förrut men kolla det latinska namnet. Ficus benjamina "Kinky". Kinky. Kinkykinkykinky. Extremt fräsigt med en snuskig fikus.