måndag 4 oktober 2010

Ser man på!

Resor bara för mig ;)


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Smurfalizer.


Det är fantastiskt roligt. Fortfarande efter alla år. Klicka här och gå in på din favoritsida.

Hoppsan!

Jag har blivit fullständigt beroende av Bukowskis Markets app till telefonen. Eller egentligen heter den fortfarande Auktionskompaniet, men Auktionskompaniet har ju bytt namn...
I vilket fall som helst så kan man där gå in och kolla på "Minst tid kvar" och så ser man hur sekundrarna tickar ner på olika grejer. Det är sååå spännande att jag nästan måste lägga bud. På kinesiska vaser, fula lampetter från 1930 eller vad det nu vara månde. Man blir liksom en del i själva spelet. Lägger du bud när mer än en minut återstår så tickar det bara vidare, men lägger du när mindre än en minut återstår så läggs det till tre minuter. MMMmm mycket spännande. Höll på att ropa in en fåtölj igår som var urtjusig. Men lade lite band på mig. Däremot blev jag med skänk. Också urtjusig. Skänk är något jag har letat efter så det var ju okej. Fåtölj var liksom bara lite grädde på moset. Men kanske nästa gång.
Hur som helst, då måste jag ägna dagen åt att åka och hämta den. Man får tre dagar på sig att betala och hämta nämligen. Senare kanske ni får en bild av när den står i all sin prakt i mitt lilla hem.