tisdag 28 april 2009

Kärring eller slutkörd - vad tror ni?

Igår kom dödsfall nr 4 i min mans familj. Då har vi alltså fyra på två månader. Det är inte okej! Exakt i samma veva fick jag nackspärr. Och nu har jag ont i halsen plus vanliga skiten i ländryggen. Nu är min fråga. Har/är jag:
1) Grisinfluensan
2) Slutkörd
3) På gränsen till sinnessjuk
4) Gammal

Det kanske rent utav är en kombo?

Grisigt.


Svininfluensan. Det är det nya svarta. Eller det nya fågelinfluensan. I morse intervjuade dom en kvinnlig doktor som varit på WHO-konferans igår om just svininfluensan. På frågan om man ska få panik säger hon: Näe, inte panik för det är också farligt. Men se till att du klarar dig hemma någon vecka (alltså bunkra konservbunkar). Då är min fråga; är inte detta panik så säg?!

Jag undrar hur rädd man ska vara. Fågelinfluensan löste man ju bara genom att hålla sig från att slicka på fåglar och fågelbajs. Och nu då? Hur gör jag nu då när det smittar mellan människor?

Varför jag älskar Stockholm?!


Igår åkte jag från jobbet på Östermalm i Stockholm till min pappas jobb på Söder i Stockholm. Ibland förstår jag varför jag älskar Stockholm. Ibland inte. Ibland vill jag flytta till södra Frankrike och bara ligga och ulla och inget mer. Just nu är det så. Har varit så hela våren. Kanske ska flytta?

Womanizer


Alltså. Jag har bara hört den här låten fragmentariskt. Väldigt fragmentariskt men har tyckt att det var en halvschysst nystart från Britney. Igår hörde jag den i sin helhet. HELT JÄVLA VEDERVÄRDIG. Det är helt sjukt. Hör bara på refrängen. Är det någon retard som skrivit skiten:

Womanizer, woman-womanizer, you´re a womanizer 
oh, womanizer, oh you´re a womanizer baby 
you, you-you are, you, you-you are 
womanizer, womanizer, womanizer (womanizer).

Klicka här och skratta. Katastrof!