fredag 9 januari 2009

Blogger, lär dig räkna.


Ny enkät ute. Fräsig som vanlig. Varför i hela friden har vi fyra röster men det står tre. 66%+66%=100% eller vad? Get a grip!

Årets upplaga av Let´s Dance är igång...

Först ut är Hasse Aro och Lotta Sinclair. Lotta och jag jobbade och umgicks när jag bodde i Göteborg. Det kan inte vara lätt att dra runt på honom. Jag tyckte det var så piiiinsamt när dom fick låga betyg MEN jag tyckte Lotta gjorde ett bra jobb. 

Nu ska jag titta på Magnus. Magnus väger väl runt 700 kg och det ska bli intressant att se hur hon ska styra runt honom.

...och nu gör hon det. Hell, det var oväntat bra. 

Slutröstat


Eh, jaha... Veckans enkät är avslutad. Vi verkar alla haft ett gott nyår i alla fall för det verkar lite otydligt vad det är som faktiskt försiggår...

Sponge-Bob Squarepant


Alltså Svampbob Fyrkant (eller Svamp-Bob Fyrkantsbralla som han borde heta). Fy fan vilken läbbig sak. Äcklig som tusan. Riktigt vidrig. Vad är det för nåt? Vad gör han i vattnet? Varför gör han krabb-burgare på något äckligt ställe? Varför sitter det en galning och gör den här skiten och tjänar enorma pengar? VARFÖR VARFÖR VARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR???

Skvaller...

Ny frisyr igen. Kortare och blondare. Precis som det skall vara. Blonds have more fun som bekant.
En sittning hos frissan innebär också en uppdatering i skvaller. Senste och näst senaste numret av Se & Hör. Vilket dravel.
Som till exempel ett uppslag med kändisar som kissar. Vad fan är det frågan om. Vem bryr sig. Vi har minsann sett schmå schnoppar förr! Men två damer som kissade också; Pink satt utanför sin bil och kissade och hon Nancy Olivolja eller vad hon heter som var tillsammans med Svennis förut satt och skvalade på en strand bakom sin solstol. What is wrong with you people? Alltså, hon var på en sandstrand, då borde det ju finnas ett bad ganska nära. Inte för att jag är en vän av att kissa i vattnet men det är väl fan bättre att kissa i havet än på stranden när alla ser????
Sedan insåg jag att det var Runars fru som driver So Cute. En affär med inredning och kläder för barn. Jag har inte varit där, men jag vet de som har det och som gillat det de sett. Men inte fan kan man understödja de där galningarna? ICKE att jag handlar där.
Ja, och sedan skall ju alla ha barn med varandra så klart. Förutsatt att de antingen precis gjort slut eller att de träffats för en sekund sedan. Eller avstått från sprit när de jobbar. Alla övriga har bara legat med alla andra övriga.
Så, det är precis som vanligt med världen. Fattar dock inte grejen. Varför vill folk bli kändisar om det enda folk vill läsa är om ens sexliv, kiss, kärleksbråk och sprit???

MEN, jag höll ju på att glömma det bästa! Det var ett uppslag om Micke Persbrandt på knarkfest. Bilderna var så klart inskickade av en s.k. vän och skulle föreställa samma tillfälle. Intressant då att han hade olika frisyr på bilderna. Är folk helt bindgalna och tror att det är samtidigt ändå? Det ser ju vem som helst att det inte är. Denne vän till Persbrandt hade sett honom dricka vin och röka. WOW vilken grej. Vad spelar det för roll om han är på fest där det finns knark om han bara dricker rödtjut som varenda jävla bag-in-box-knegare varje fredag?Och vem fan bryr sig om fyllebilder på den karln? Det föreställde typ 2005 också så vari ligger nyheten?
Men det som fick mig att riktigt må illa var att några av bilderna var han naken på, med bara en liten trasa framför lill-Micke. INTE OKEJ. Värsta kaggen också. Bluärk. Tyckte han var ful innan men nu spyr jag.

Ordnat kaos - inre kaos - ADHD


Jag är pedant. Inte på allt men på mycket. Det yttrar sig bla på så vis att jag alltid måste ha ordning överallt. Visst, jag tappar och slarvar bort saker hela tiden. Oftast nycklar, hårborste, ringar och mobiltelefon. Även det har nog att göra med att jag är pedant. 

Hur fasiken tänker hon då undrar ni. 

Jo. Så här:

Jag står inte ut med stök. Jag kan bara inte ta det. Jag får panik. Blir det för rörigt så börjar jag grina eller skrika. Oftast det sistnämnda. Ta tex bilden ovan. För mig är det PANIK, för en vanlig småbarnsfamilj så tror jag knappast att det ens är något som någon höjer ögonbrynet för. Sinnessjuk Ellen va? Men eftersom jag har 2 barn och en man i huset (som är jämställda på den fronten så man kan säga att jag har 3 barn) så är det BARA jag som plockar. 

Som nu tex. Jag gick från jobbet 15.37. Åkte med bussen hemåt, handlade på vägen, hämtade barnen och var innanför dörren kl. 17.03. Notera att när jag skriver det här nu så är klockan 17.39. På den tiden (alltså 36 minuter) har jag:

Tömt en tvättmaskin
Satt på en ny
Tömt torktumlaren
Vikt och lagt in barnens kläder i deras skåp
Tömt diskmaskinen (pappans uppgift- ofullbordat)
Plockat in nytt (pappans uppgift)
Lagat pasta med pesto och räkor till barnen
Bytt kläder på dem (till hemmakläder)
Förberett vår middag
Letat efter mobilen som jag tappat någonstans i huset
Hittat mobilen när det ringde
Tagit ett jobbsamtal
Svarat på två jobbmail
Pratat med en kompis i telefon
Plockat smågrejer som ligger överallt (vart kommer det ifrån? Jag plockade ju imorse)
Bytt om till fredagskostymen (mjukisar - eller marshmallowsbyxor som Lotta skulle sagt)
Dukat av (med hjälp av barnen)
Gjort en fruktsallad som dom äter nu 
Öppnat posten 
och tillslut bloggat om skiten

Ni ser. 
Allt är uppstyrt (pedant och ordning och reda).
Allt är uppskruvat (ADHD-gener)
Allt är tämligen kaosartat (KAOS-teori)

Jag är sinnessjuk. Inser det. 

p.s. 1 Vart är herr Alm med bolagspåsen?
p.s 2 Undrar om jag ska gå och kissa. Jag har valt bort att göra det för att få ordning...

Konsum

På konsum är man inte robotar fick jag just veta. Handlade lunch där på vägen hem. De två som jobbade där och som stod i kassan snackade med varandra hela tiden. Och mannen som stod i min kassa kunde inte prata och slå in samtidigt. När han lade ned gurkan på bandet igen utan att ha slagit in den sa jag, som hade bråttom: Men kör på nu då! Och då häver han ur sig: Jag är bara en människa, inte en robot.
Eh, påstod jag det? Å andra sidan, om man inte kan dra eankoder och prata samtidigt verkar man ju nästan vara robot.
Jäkla slöhögar!

PUMP FRÄSIGT


Söker man exakt så på google.se så hamnar vi som nummer 2 på listan. Hur kan någon ligga innan det? Jag bara undrar, jag bara frågar? Så ofta som vi tar upp ordet PUMP och FRÄSIGT.
Besynnerligt.

Jag - en kärring.

När jag var med min pappas fru i Italien för en si så där 2 år sedan så tog mina medköpta korsord slut. Eftersom jag inte har studerat italienska så har jag sedermera svårt att lösa italienska korsord - därför blev det ett sudoku. Det funkar ju likadant överallt. Kanske inte i Irak men nu var jag ju inte där.
Jag blev såld. Jag älskar det. I perioder löser jag upp till 10 om dagen. 

På bussen imorse satt det två kvinnor, runt 50 år, och pratade. Jag skulle precis smyga upp mitt lilla nöje då följande dialog börjar:
Kvinna 1: Löser du korsord?
Kvinna 2: Nä, det var länge sedan och du, Karin, vad är det för speciellt med sudokus. Det blir ju ingen glad av.
Kvinna 1: Jag håller verkligen med. Det är ju för äldre kvinnor, eller kärringar kan man säga.
Kvinna 1 och 2: Ha ha ha, skrock skrock skrock.

Helt enkelt sitter jag där som en fjant. 35 år gammal fast ändå 82. 

Jag säger som så: KÄRRING KAN NI VARA SJÄLVA.

God morgon!

Tylösand

Vi var på en kissig semester till västkusten tillsammans ett år. Regnigt och risigt var det. Men vi började med några soliga dagar i Tylösand. Lite bad, lite golf och lite naket. Vi bodde hos en kompis vars dåvarande mans föräldrar har ett hus där nere.
Killarna spelade golf på Halmstad södra. Dvs den nya mindre flådiga banan. Jag har naturligtvis bara spelat på norra. I alla fall. Den här exmannen som vi bodde hos. Han har lite problem med vad som är häftigt och vad som inte är det, så han spelade med dick-out. Alltså om man slår ut från tee och inte kommer förbi damtee så får man hänga ut den ur brallorna. Not so cool. Papporna var inte på men det betydde naturligtvis inte att denne exman inte körde.
Vi damer spelade på någon sopig 9-hålsbana. Kompisen hade inte grönt kort då vad jag minns nämligen. Det gick får och betade på banan, som därmed var täckt med fårbajs. Roligast av allt var att kompisen slog ut med driver på hål som var typ 100 meter och att hon då i princip gick ned i spagat. Många särar ju på benen lite extra när de slår med driver, inget fel i det. Men spagat, ha ha ha! Hon har ett rätt sizeable ass också vilket förstärkte skönheten i den bilden.
En av kvällarna var vi naturligtvis tvungna att gå ut och slå runt på Hotell Tylösand så klart. Vad är väl en semster där utan det? Jag har lite otydliga minnen men det spårade ur nästan direkt. Jag minns att vi (tjejer) av oklar anledning kastade glas omkring oss. WHY?? Varför göra så? Not cool. Sedan höll jag på att starta slagsmål på dansgolvet när någon tant höll på att tränga sig med Ellen. Då muckade jag med tantens pojkvän. Tanten var ungefär 2 år yngre än vi. Men tant all the same. Det var dock okej, för jag måste ju försvara min lady.
Bäst var ändå att vi blev kissnödiga och det var totalt smockat på toaletterna med världens kö. Då tänkte vi att vi kunde låna hotellets toaletter, men det fick vi inte för vakten. Då så! Då skall han få ångra sig tänkte vi och gick iväg till hotellets "buskage" och kissade där. Ha! Där fick de.
Långt senare har jag iakttagit att buskaget är en liten samling penséer. Så vi måste ha bjudit halva Tylösand på tre vackra fullmånar...

Det är fredag idag

Let's Dance börjar ikväll tydligen. Man kan undra varför inte jag och Ellen är med när Blondinbella är det. Vi skulle ju göra succé. Vi kunde dansa med varandra så vi skulle inte ta upp något proffs i onödan heller.