onsdag 9 februari 2011

Är det inte...

Just nu går en Läkerolreklam på TV som har några år på nacken. Men inte jättemånga. Massor av olika människor som blixtrar förbi.
Det är något märkligt med den filmen. Den har nämligen med en av mina gymnasiekompisar. Och det märkliga är att den är inspelad på 2000-talet, men det är kompisen som hon var 1992. Sedan 1996 har hon varit riktigt tjock (inte bara mullig) och ganska korthårig. I filmen har hon långt hår och är smal. Exakt som 1992. Exakt!
Så det är ju inte hon. Kan inte vara. Men samtidigt måste det vara det.


Så det så, sa Anna

Lyxliv

Skulle ju vara ledig och ha det bra för mig själv ett par veckor tills jag börjar på nya jobbet på onsdag. Well, bebisen har haft feber sedan i lördags och barnet sedan igår, so not so much!
Vabelivabvab!
Men de tycker nog att jag imponerar stort när jag kommer med ögonen vid knäna och kolsvarta ringar därunder.


Så det så, sa Anna

Och vad hände nu exakt?
39,1... Jag tyckte jag kände mig eländig. Men 39,1? Jag körde några kontrollomgångar till. Och det visade på vidrig feber oxå. Det var tur att jag sket i löpningen idag.

Istället äter jag jordnötter och tittar på nåt crappy kockprogram på tv4 där Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström, ömsom har hybris, ömsom smackar och smaskar i sig mat. Kräkas.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Om att ALDRIG lära sig. Någonsin. Ever. Inte. Nej. No. RIDÅ.

Igårkväll jobbade jag hemma. Satt vid datorn och ugglade i godan ro. Sen kom det spykänslor (till saken tillhör att jag hade haft krämper i magen innan). Sen kom det. På en sekund. Kräks. Från helvetet. I 20 minuter. Sen- över.

Helt sjukt. Efter det mådde jag bra. Dock var vi fler som åt samma lunchmat (...ja det var ju inte så bra Blueberry...) och som sedermera kräktes. Jag fick den lindrigaste varianten. Verkar det som.


Så innan lunch sa jag: ALDRIG MER KALL MAT MED KYCKLING. Och idag åt jag:

TADAAAAA:
Kall kycklingsmörgås från Panini. Ja. Jag är korkad som få. Jag erkänner without further ado.

- I min lilla värld av blommor, kräk, blueberrys och paninikyckling//Ellen