söndag 22 maj 2011

Jag är en idiot

Igår när jag skulle gå och lägga mig fick jag för mig att uppdatera programvaran i telefonen. Det tog en evighet, och eftersom jag är en omtänksam figur så kunde jag inte lämna telefonen alldeles ensam där nere utan satt med och höll sällskap...
Idag när jag borde gått och lagt mig för länge sedan så målar jag tånaglarna. Bra idé... Har just bytt lakan också och då har jag väldigt liten lust att kladda ned dem med lack. Suck!
Febertopp.

Fiasko.Återkommer.
Ridå.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Vin i solen

Efter golfen var det mat hos pappa. Började så klart med ett glas vin i solen. Har man bara ätit en banan sedan frukost så vet det glaset precis vart det ska..!Sedan lite pastasallad och mer vin... Lika bra när man ändå håller på!Och kladdkaka och bullar...Nu mätt och belåten. Dags att koppla på cola-dropp!

Jäklars vad nice det var!!!

Perfekt väder för en runda! Sol, med en fläktande bris som inte är hård nog att störa bollbanan.
Spelade på mitt handicap, vilket inte hänt på år och dag. Klart bäst i min boll och det får man vara nöjd med. S var också bra och alltid ett sällskap att njuta av!
Gav klar mersmak! Både S och golfen alltså!Dags att städa bagen? En handske och en i reserv kan ju räcka tycker man...Farbror fuskräknade lite. Brukar roa mig med att räkna de andras slag och sedan lyssna vad de hävdar att de fick. Men så länge de inte tävlar mot mig bryr jag mig inte!

Pretty in pink!
Tre övningsputtar bara. Redo!

Golf idag!

Årets första runda, spelas med S! Och en gubbe och kärring vi inte känner. Dem bör det tyckas synd om!Laddad!Bagen är i ett skåp bakom sängen som är under hårdbrödet...Okej, sådär med klubbvård i höstas...Lite proviant. Har ingen cash till kiosken på tian.Soligt och jäkligt najs...Min är det beiga på vagn givetvis. S bär, aldrig jag.
S!

Synd att jag hatar kaffe