måndag 31 augusti 2009

Bra och tidig information

Idag när jag lämnade barnet meddelades att det var föräldramöte kl 18. Första gången jag hörde något om det. Tydligen satt det en lapp inne i kapprummet om det, men eftersom vi både hämtat och lämnat ute varje dag sedan semestern så har vi inte sett den lappen. Lite synd, för efter nästan 2 timmars snack om ingenting intressant alls så kom det fram att dagis är stängt både torsdag och fredag denna vecka. Bra i alla fall att jag fick reda på det så tidigt som måndag samma vecka. Skönt då, då blir det inget med mina lediga dagar i alla fall. Can you ever catch a break?

Fixa frissen - check!

En sak mindre att tänka på inför nedsläpp. Och när jag ändå var inne i stan lunchade jag med en kompis, köpte kläder till barnen och till mig, samt ett par nya fräsiga stövlar till mig. Lite av en chansning då både ben och fötter är svullna - men i brist på annan spänning så får fötterna stå för det äventyrliga i mitt liv just nu.
Nu ska jag hem via Forum - det kanske finns något mer att köpa?
I övrigt gläds jag mest åt att det nu är max en månad tills jag får mig ett glas vin. Mumma!Inspiration.

En dröm för mig har varit att bo nära havet. Hade jag varit rik som ett troll så hade jag förmodligen köpt en strandtomt för hundra år sedan. Nu är jag varken rik. Eller ett troll. Eller hundra år (snudd på iof).

Så för lite mer än ett år sedan köpte vi oss en tomt med tillhörande remsa (ja, för det var inget annat det var tal om) utsikt. Sen högg vi ner träd och började planera om tomten och nu har vi en alldeles strålande havsutsikt. Känns oerhört glamourigt och fräsigt eftersom det är något som är vår dröm.
Jag bjuder på dagens ögongodis från mina inredningstidningar (jag vet -tjat, tjat, tjat).

Inredningsdrömmar och är inte fönstrena att dö för?

GE MIG GE MIG GE MIG!

Till Reklamutdelaren i Västra Orminge.

Jag hörde när du pulade in reklamhögen i brevlådan. Det stånkades och stönades. Jag vet varför. Du fick inte IN högen på en gång. Det beror på att du tydligen tycker att JYSKs erbjudanden inte bara kan intressera mig 1 gång utan även 9 gånger. JAG FATTAR ATT DU VILL BLI AV MED ELÄNDET. MEN I MIN BREVLÅDA?

Nu vet jag iaf hur du ser ut för jag har fönster åt rätt håll. Sov med ett öga öppet...

Jag är på smittskyddsinstitutets hemsida

och läser om svininfluensan eller nya influensan som den heter nu. Jag kan bocka av att jag inte har diarée och inte heller kräks jag. Där emot träffade jag två personer alldeles nyss när jag var på apoteket och skulle köpa alvedon. Båda två känner jag okej bra och båda frågade om jag hade svininfluensan. Meh. Herregud. Låt mig vara. Annars kanske jag börjar kräkas. Per automatik.

...och får jag nya influensan. Då ska jag ner och slicka på alla handtag som kan tänkas i centrum.

YEAH RIGHT. Jag fattar när jag ska hålla mig hemma. Jag blir faktiskt 36 år snart.

skorpor och cola light. Cola light och skorpor.


Nöff...Oink. Uff.

Influensa. Ja visst.

Nu ska vi bara se vad det är för influensa. Är för dålig för att jobba idag men kanske kan börja jobba hemifrån om någon dag eller två. Misstänker iaf att jag INTE är välkommen på jobbet. Det kan man ju förstå. GOD MORGON ALLA!