onsdag 17 november 2010

Note to self.

1) Häng mer på Gertrude på Norrmalmstorg.Jag har förshoppat mig på cocosljus, lavendeltvålar och melonsprayer.

2) Gå aldrig mer på Plattan. För då måste jag zickzacka mellan allsköns innåtvända Emo-barn, knarkare, mörkhyade rökande män med väldigt väldigt mycket hår i mössan och många packade tuffsiga män.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Toalettgolv.

Hur svååååååårt kan det vara att träffa toaletten med sitt kiss? Vavavava?Ingen karl på mitt jobb verkar lösa det problemet iaf.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Lever jag?

Jo, det sägs så. Men jag känner mig lite off. Har lyckats träna måndag och tisdag förmiddag i alla fall. Efter barnets lämning på dagis slängde jag in bebisen på barnpassningen på gymet och det gick bra. Var första gångerna för honom. Jag tänker att det blir en bra början på hans inskolning på dagis. Idag är dock en vilodag.

Vi hade ju barnkalas i helgen också. Blev bra, men ljudnivån har satt mig i chock fram till nu. Typ. Nu svämmar stället över av presenter i alla fall, var skall jag få plats med dem? Svaret är naturligtvis soptunnan eftersom man ju inte skall lägga så mycket pengar på kalaspresenter men folk ändå envisas med att köpa stora paket. Bättre med något mindre som håller än något stort av usel kvalitet. Fast så resonerar ju inte en fyraåring.
Mest poppis är nog pruttkudden och en Gravedigger-monstertruck. I alla fall bebisen diggar den.

Ett av barnen på kalaset tog tag i mig för att berätta något viktigt:
- Min bilstol har bestämt att jag inte får sitta i den.
- Va? Får du inte sitta i bilstolen? Varför då?
- För bilstolen har sagt det.
- Men hur kom du hit då? Cyklade mamma med dig?
- Näe, bilstolen sa att det var okej för den här gången.

Ja men då så. Då vet man vem som bestämmer i den familjen.

Nu, tre dagar senare, är golvet fortfarande kladdigt och det ligger flärpar och godispapper lite här och var. Jag har inte orkat ta tag i det och jag förmodar att pappan knappast har tänkt tanken.

Handlade lite kalaspresenter i måndags efter dagis. Barnet undrade varför inte han fick något. Efter en helg med miljarder presenter till honom tycker han så klart att han skall ha ännufler. Jag tycker inte det.

Nä nu är det dags för lite dag-TV!

Så det så!

Ruggigt sa Bill. Frostigt sa Bull.

Synnerligen trött och grå dag. Kung Bore ligger och ugglar i bakgrunden men verkar ha svårt att släppa till.


Och i denna mörkrets dag förväntas jag att prestera en dröse särtryck, korrläsa en tidning på 44 sidor, skicka iväg några offerter, förhandla ner ett tryckpris samt jaga en agentur som tror att jag är dum i huvudet och går på vad dom helst. Och så är det inte kan jag tala om.
Jobbar man med reklam och har ett stort konto så tror många av byråns leverantörer att dom kan slippa undan med vad som helst.
Well. Hell no!

Tjaffset som jag ska ta tag i idag gäller en stylist som tar 10000/dag och utöver det vill ha betalt för parkeringsböter som hon ådrog sig när hon lastade ur sin bil med saker som jag beställt. Och hon vill ha pengar för lunch. Javisst 650 kr för två dagars lunch.

Well not a chance in this life I tell you!

Faktum är att jag finner det hela lite underhållande. Kvinnan på agenturen har ingen aning om vem hon satt igång.
Om två timmar lär hon bli varse.

- I min lilla värld av blommor// Ellen