onsdag 15 april 2009

Hur fort tror ni att det går att gå upp 50 kg?

om man är kvinna på typ 60 kg. Vi har haft en dialog här på jobbet några gånger. Om person A väger 60 kg och vill vara uppe på 110 kg till jul. Är det ens en möjlighet?

Sug på den ni.
Kram och god afton.

When in Nice...

ja. Jag tjatar. Ville bara säga att när man är i Nice så läste jag Nice-Matin och lite olika franska tidningar på nätet (översatt till engelska så klart). Jag hittade inget om lågkonjuktur på någon som helst förstasida. Sen gick jag in på aftonbladet.se. Där var det lågkonja överallt på allt och alla sidor. Likadant di.se, svd.se, expressen.se.

Vilket mår man bäst av tror ni. Jäkla skit.

Rosévinssäsong hörrni.


Rosévinrosévinrosévin. Glöm inte att blanda upp det med champagne. Viktig mix.

Jävla 2009. SKITÅR.

Det har inte ens kommit till våren och redan är det här ett skitår utan att ha någon som helst chans att hämta happy days tillbaks genom att vända resterande av året till glamour. Till dagens datum har vår familj haft tre dödsfall (innebär också tre begravningar), lågkonjunkturen tar knäcken av en (eller tjaffset om det), kompisar (inklusive mig själv) är slutkörda, andra kompisar har kissiga chefer och några mår allmänt dåligt.

2009. Jag utmanar dig. Ordna upp det här. Om du har upp kampen mot dig själv nu så har du chans att i slutet av 2009 iaf väga upp till ett "bara-halv-miserabelt-år". Kom igen!

För en vecka sen exakt...


Åt jag en chevre chaud på en liten familjerestaurang i Nice. Till detta drack jag champagne. Såklart.

Sen lagade jag fisksoppa och drack champagne på kvällen till vyn över medelhavet och Nice kvällsliv. 

Idag ska jag äta lunch på Östermalm med arbetskompis. Absolut inte det sämsta men annorlunda mot för en vecka sen.

Vi är balla. Fräsigt!

Det stör mig dock att vi har haft 21 röster som mest. Vilka är ni 6 som inte röstat. Gör er till känna! If you dare!

Missa inte heller vår nya våriga enkät!

Bildkavalkad från Nice.Tillbaks hemma. Lite sorgligare och lite mindre varmt men skönt att vara igång igen på jobbet. Gårdagen ägnades åt att städa hemma och att plocka, tvätta och fixa ihop familjen. Jag bifogar lite bilder från Nice som påminner mig om förra veckan. Drömmar.