fredag 10 juni 2011

Men jäkla bombplan!!!

Har altandörren i sovrummet öppen för att det är så varmt. Har också sänglampan tänd För jag kan helt enkelt inte sova än... Då kommer det ju in allehanda flygfän som man måste försöka radera.
Värst är nattfjärilarna. Råkade trampa på en för sisådär 25 år sedan och smällen sitter i fortfarande. Inte trevligt. Nu har det i alla fall flugit in en som satt sig att flaxa mellan ett stycke tyg och en flätad korg. Det flaxar och brummar och låter och jag måste döda!
Det enda tillhygge som finns i närheten är en leksaksbil, en stor Plåtis för er som känner till Rorri. Så jag tar Plåtis och drämmer i för kung, strippklubb och fosterland!! BANG! Det fladdrar vidare... BANG, BANG, BANG!!! Det fladdrar fortfarande... Jävla, helvetes BAAAAANGG! BANG, BANG, BANG, BANG!!
Så råkar jag komma åt en knapp på bilen så den börjar låta, och det verkar son fjärilseländet talar till mig: Bered dig på en fajt!
Men jaaaaaaaa! Du ska få se på fajt!!!
BANGBANGBANGBANGBANGBAAAAAAANNNGGGBAAAAANNNGGBANGBANGBANG. BANG!!
Och så en sjujäklars TJOTTABLÄNGARE!!!

Tror du inte att svinet fladdrar fortfarande? Oavsett allt annat kommer det inte bli någon sömn i natt. Tack vare dig min bevingade djävul.2 kommentarer:

Ting sa...

Hårsprej och tändare.
Det enda som hjälper mot såna där jävlar!

Fräsigt! sa...

Tack! Nästa gång sätter jag eld på hela jäkla sovrummet!!