måndag 21 mars 2011

Vilken natt!

Nej, inte full av romantiska erövringar. Inte ens i drömmen. Nej, där är det fortfarande excel som gäller och jag som försöker skohorna hela universum på ett kalkylblad (varför tycker min telefon att 'kalkyl LSD' vore det naturliga valet framför kalkylblad? Jag gillar inte alls...). Den som har ett hum om universums storlek kan ju inse vidden av bredden av mitt drömprojekt. Fast det är ju inte det som sabbat natten utan en sjuk bebis som skrikit en gång i halvtimmen från 0:55. Puh! Så jag har sovit från typ 22:45 till då fem i ett och sedan har jag bara vilat. Som småbarnsförälder är det inte optimalt att ha en startsträcka på sin sömn på minst en kvart!
Förresten, hur länge ska bebisen heta bebisen? Han är nu 1,5 ju och inte så mycket bebis som skutt ge. Eh, skitunge skulle det vara. Dumma telefon! Fast han kanske får förbli bebis ända upp i tonåren... Då skulle jag må. NOOOOOOT! Vilken skräck! Tur att jag inte curlar. Så mycket...
VAB således idag, fram till lunch cirka då jag får åka t jobbet. Har skit tvist (telefonens idé, hade jag fått välja hade det stått skitmycket) och ingen dator med mig hem. Och i eftermiddag ska min arbetsgrupp ha någonslags workshop, så då blir ju inget gjort. Får delegera som tusan!
Jaha, näe, dags att se slaget om den här natten som förlorat och gå upp och duscha!
Ajöken, och välkomna till en ny härlig arbetsvecka med vårliga förtecken!

Kram på er!


Så det så sa Anna

Inga kommentarer: