måndag 6 juli 2009

Helgrapport

Var på bröllop i helgen i Lysekil. Eller bröllopsfest egentligen bara då de gifte sig den 7 februari. Barnet var hos farmor och farfar. Vi åkte till Trollhättan först och bodde en natt på Albert. Åt massor med god mat och jag syndade och drack ett halvt glas champagne. Kunde inte göra mycket annat med det vädret och den härliga terrassen vi satt på.


utsikt från terrassen


själva terrassen och huset i profilAllt var tipptopp förutom bristen på AC i rummet (vilket jag kan förstå inte finns då det ju normalt är typ max 20 grader i det här jävla landet). Men vi var tvungna att sova med öppen balkongdörr och då fick vi typ ett disco i sängen. Världens hallabaloo var det. Men, men. Det var bra ändå.

balkongen och utsikt från rummet

Kom fram till Lysekil vid lunch ungefär. Letade upp brorsan och hans fru och åt varsin sallad på en terass med havsutsikt. Gick sedan och lade oss och badade på klipporna i stan. Härligt.Festen var på Oscars med en triljon tal under middagen. Middagen var trevlig men man hann inte mer än komma in på något intressant att tala om så avbröts man av tal. Som sedan brudens far skulle kommentera. Varenda ett. Var ganska festligt.
Jag hade ont i ryggen, benen och fötterna så vid tolvrycket drog vi till hotellet och försökte sova. Samma visa där. Måste ha fönstret öppet och fick en korvmojskö i sovrummet. Folk var härligt fulla och skräniga ända till kl 05 ungefär när måsarna tog vid. Inte många timmars sömn...
Insåg då hur mycket bristen på sömn spelar in på bakisfaktorn. Jag kände mig helt bakis trots att jag inte druckit en droppe. Yr, trött och alldeles mosig. Fräsigt. Helt bortkastat att vara nykter då om du frågar mig.

Inga kommentarer: