söndag 4 januari 2009

Middag i familjen Alm

blev idag en alldeles ypperlig morotssoppa. Faktum är att receptet hette morotssoppa med konjak och grädde. Fast jag hoppade grädden - och bytte ut konjaken mot en sherry (för det var det som stod närmast). Till detta serverades hemmagjorda krutonger och gurkbitar samt ugnsrostade små snittar med olika sorters pålägg; kalkon/ost, tomat/mozzarella samt s:t agur. Succé. Det gick fort att göra och ALLA mumsade. Den enda kvinnan i familjen är därmed tillfredsställd och nöjd. En middag med massa fräsiga grejer i och alla åt. Deluxe. Fräsigt. 

Sugen på att laga? Läs receptet här!

1 kommentar:

Fräsigt sa...

Fat chance att jag kan få pappan i den här familjen att ställa upp på det! Näru, här göre sig icke vego besvär dessvärre. Helstekt kyckling på vår meny igår...