tisdag 17 januari 2012

I väntan på att cyklarna ska bli lediga...

...gå på löpband i en evighet.


Blir det inte ledigt snart får jag börja springa. Och det vill jag ju inte. Inte idag.
Jag går och funderar lite på hur vissa som tränar funkar.
Den här kvinnan tränar som ett djur. Jämt!:


(i gult vid pelaren).

Hon sliter i vikter till ve och förbannelse. Hon är här 7 ggr i veckan året om. I höstas tyckte jag att hon hade byggt på sig rätt bra med muskler - men inte i närheten av vad som borde finnas där med tanke på träningsitensiteten. -Nu är musklerna rätt "osynliga" igen. Fiasko känner ju jag då för det blir ju som att kasta pärlor för svinen. Typ så.

Och summan av kardemumman är att bara träna - inte är rätt väg till snygg och/eller stark kropp. Det är ett redskap på vägen. Det som är ännu viktigare är att äta mycket och bra. Och lika viktigt är sömn.
Och blablablabla så blev min cykel ledig och jag pratar om saker jag inte vet så jättemycket om men tror att jag kan. Vad säger du, Suzan?
Either way.
Hej 3 mil. Here we go.

- I min lilla värld av pladdrande för döva öron-blommor// Ellen

6 kommentarer:

Anna sa...

Dåligt med, vahettere, röda muskelfibrer..?
Har en kompis som är tvärtom. Efter två varv på löparspåret ser hennes vader helt groteska ut, broilerstyle, men muskeln innehåller ingen styrka att tala om. Men fräsigt är det!

Ting sa...

För vissa är det nog också jävligt viktigt med maten om muskeln ska orka växa och faktiskt också lyckas kika fram bakom fläsket.
Så är det för mig.
Det räcker INTE med bara träning.

Jag kommer tyvärr alltid vara tvungen att tänka på vad jag stoppar i mig.
Min kropp är så.

Sus sa...

Men om musklerna aldrig får vila så byggs de väl aldrig upp heller?

Ellen sa...

Anna: fräsigt är det om nåt.
Ting: jag är du!
Sus: Exakt så. Man bryter ner muskler när man tränar- bygger upp i vila.

Chrissan sa...

Har en sån kompis jag med. Tränar och tränar, men bygger inget. Jag tror det beror på att hon äter helt fel. Inte för att jag äter rätt, men jag har nog mer att bygga av än henne iaf.

Suzan sa...

Visst kan man anpassa träning och kost till vad man vill få ut av det men det är inte enkelt att skaffa sig rutor på magen. Sen får vi inte glömma att alla har olika förutsättsningar för att bygga/bulka/deffa etc. Jag har jättesvårt att loosa vikt och bygga muskler, jag är ett stort fläbbo helt enkelt =)