söndag 17 april 2011

So soft...

Idag har jag haft en så soft dag!

Maken drog ut och cyklade så jag fann mig strandad utan bil hemmavid. Men jag packade ihop en påse frukt och blöjor och tog en filt och gick med barnen till Erstaviksbadet!
Där grävdes det i sanden och gjordes kanaler för smältvatten. Det gicks på äventyr och jagades huggormar och humlor... Vi funderade lite på vilka konstiga ungar en humla och en huggorm skulle få tillsammans.., flygande huggormar som bränns. Ganska läbbigt!
På väg hem somnade bebisen och vi stannade vid parken så barnet fick leka av sig. Jag satt på en bänk och lapade sol så länge. Underbart!
Till lunch flyttade jag balkongmöblerna till altanen så vi kunde sitta i solen och äta. Dags att bära ut de andra från garaget kanske!
Köttbullar och makaroner har väl sällan smakat så gott.
När bebisen vaknat och ätit sina 16 köttbullar (!) gick vi upp till skolan och lekte.
Barnet och jag har varit på simskolan och det var ungefär 70 grader varmt!Halvligger, eller helligger nog, i en däckstol...

På väg hem från badet bjuckade jag barnet på en glass i solen och vi hade så härligt!

Nu är jag tillbaka på badet för jag glömde så klart badbrallorna! Men inte tillräckligt aber gör att göra en repa i min dag!Hur kvällen blir återstår att se. Skulle vilja träna, men är sjukt hungrig så det får bli senare...

Så det så sa Anna

Inga kommentarer: