onsdag 30 mars 2011

Det här var udda!

Jag går först från kalajset! När hände det sist? Har det någonsin hänt?
Vi har haft jättetrevligt, svårt att missa med ett gäng tjejer (galanta damer?), men jag är så hysteriskt trött! Fryser så jag skakar och håller fullständigt på att rämna. Bäst då att försöka forsla sig till bingen medan man fortfarande sitter ihop.
Var mycket allvar idag också, sjukdomar och annat - så inte bara barnsnack som det annars ofta blir.
En av tjejerna fick tidigare idag besked att hon lider av MS. Andra gången denna veckan den sjukdomen dyker upp i samband med ung kvinna. Tråkigt! Men en annan av mammorna jobbar med läkemedel på Pfizer så hon gav mycket tröst om bra mediciner - att det inte alls är samma sak som för 10 år sedan att få diagnosen nu. Låter ju bra, men det klart hon mår pyton nu ändå. Man ser ju gärna det värsta, åtminstone i början. Ja, sedan blev det massor av snack om döden innan vi gick vidare till politik, bara för att bryta av.
Låter inte som en vidare kul kväll men det var det. Nu är tåget snart framme på flåådiga Solsidan och jag skall ut och hacka tänder igen. Och försöka undvika min granne, för jag orkar inte prata - men det kommer inte att gå, eftersom vi är de enda som ska år vårt håll. Suck!

Over and out. Anna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du!
Du är långt ifrån att vara ensam om att göra en Askungen!
Dvs lämna festen innan 12.
Det gör vi gubbar hela tiden!

Fräsigt! sa...

På Göta Källare menar du?