torsdag 25 augusti 2011

När katt är borta dansar jag på bordet.

Min man är på en av höstens sextusenfemhundraarton (eller var det nitton) resor. Den här gången till Norge. På kickoff. Kickoff med norrmän...Ja, ni fattar. Han kommer hem imorgon kväll. Och åker tillbaks till Norge på måndag. Ja visst. Fint. Bra.

Men nåt kul ska väl vi ha här hemma. Så vi gör allt sånt som min man tycker är no-no (för gud bevare oss väl om det skulle ätas godis eller chips på en torsdag. Eller om barnen skulle få lägga sig sent mitt i veckan. Då kan man dö. Tror min man. Typ.).
Well today I dont give a fuck (and I never do).
Så vi drog till affären jag och barnen (jo, även idag blev det över 300 spänn. 300,75 närmare bestämt). Vi köpte chips. Vi köpte mer chips. Vi köpte lite chips till (alla fick varsin påse eftersom vi alla tre vill ha olika smak). Sen köpte vi glass (varsin kartong såklart. Idag får alla det dom vill - pappa är borta). Och jag köpte oliver (för det älskar jag). Och cola light. I mängder. Sen åkte vi hem och medan jag lagade middag och barnen fick hänga lite och ta det lugnt (jo för det gick ju skitbra. Mina barn är ju som gjorda för att "chilla") så passade jag på att samtidigt hänga en tvätt, sätta på en ny, bädda nytt i alla sängar och tacka högre makter för att städerskan kommer i morgon. (Hade vi sålt huset idag så hade vi fått 200 kronor för det eftersom det är ett ostädat äckelpäckel).

Sen åt vi middag och nu, mr Alm (MOHAHAHAHAHAAA):
Och snart ska vi se heeela Fångarna på fortet. (Hör du det, käre man i Norge - barnen är uppe. seeeent).
Sen kom jag på att Stora hade i läxa, från i måndags, att slå in sin nya läsebok till senast imorgon. Och jag hade bara ömtåligt gammalt Ikea-papper och ingen tejp (att jag är en värdelös mamma utan koll är helt tydligt). Så jag slog in utan tejp (men jag är också en jäkligt smart mamma), som jag lärde mig av en snitsig lärare i skolan (jag kan lära ut till er som behöver veta, någon gång). Och jag slog in den i tapet. Inte vilken tapet som helst utan vår halltapet.

Halltapeten från Ralph Lauren för en miljon kronor per rulle. Snyggt, Ellen. Sätta standarden. Bra där.
Undrar om inte Stora ska få en bärbar dator med tillhörande Louis Vuitton-väska att bära datorn i också. Jag tror nästan det.

Nu förtjänar jag vin. Faktiskt.p.s. Älskling. Sa jag att vi åt glass innan chipsen?

- I min lilla värld av Ralph Lauren-randiga blommor// Ellen

10 kommentarer:

Fru Venus sa...

Nu sitter stackarn i Norge och hackar tänder av fasa ;-)))

Jess sa...

Så rätt!!!

Chrissan sa...

Haha! Undrar om dottern vill ha en bit Rusta-tapet till sina böcker.;)

Sus sa...

Hahahahahaha! You go girl!!!!!

Ting sa...

Jag vill också ha chips till middag!

Anonym sa...

Jag var stenhårt uppfostrad när jag var liten,,,,bara lördagsgodis.Jag hatade det,och mina barn har fått äta va fan dom vill hela veckan:)Och INGEN av dom har blivit tjock och dom äter nästan aldrig godis/glass nu i vuxen ålder.Medans jag fortfarande inte kan gå förbi en godisskål utan att bli helt galet godissugen...jag är bombis på att jag har det här beteendet pga av att jag aldrig fick det jag ville när jag var liten,(min syster är exakt lika dan som mig;)Så smaska på...ni dör inte...

Singelmamman sa...

I din lilla värld av det mesta kan jag bara säga att jag gillar dig. Gillar dig väldigt mycket. Kram!

Pia sa...

Tapet alltså! Ha ha ha ... jag dör va rolig du är!

Suzan sa...

SKÅL!!!!

Både för gottegriskväll mitt i veckan o dyr tapet på skolböcker. F ö är jag sjuuukt nyfiken på hur du slog in utan tejp, gaaaaleeeet nyfiken!

Anna sa...

Jobbigt om han tappar bort boken i hallen... Då kommer ni aldrig att hitta den!! :)