måndag 25 juli 2011

Core express från helvetet. Eller resan som gick sådär.

Hej! Här ligger jag. Osminkad och jävlig.Idag eskalerade min nackspärr, som jag haft i flera dagar, å det grövsta. Så jag tänkte att jag åker till gymmet och tränar upp det!

Först värmde jag upp på cykeln men blev avbruten av en tyst minut för dom drabbade i Norge. (Fan. Det är så jävla tragiskt. Så jävlajävla eländigt). Jag började nästan böla.
Efter det ; 30 min core express (HELVETE vad jobbigt).
Sen cykel 1,5 mil. Efter det gick jag till Gateau och köpte en hög med valnötsbröd som jag ska ha till svampsoppa ikväll.
Och nu tvättar jag inför resan till Nice på onsdag. Vi mellanlandar i Dusseldorf. Där har vi 40 minuter mellan flygen. Känns sådär...
Sist jag mellanlandade på väg till Nice (2 år sen med Lilla), hade jag 40 min i Amsterdam. Eller jag hade 2 min i Amsterdam eftersom vårt flyg dit, var försenat. När vi landade tog jag min packning i ena handen, Lillas packning i andra handen och Lilla (då 18kg) under armen och kutade som en jävla idiot över Schiphol (skitäckligt namn på en flygplats. Skitäckligt namn oavsett) och kom fram 2 min efter att planet gick (jag hade lätt lubbat ifrån Carl Lewis). Eller. Hade gått. Om det inte var femtio minuter sent.
Jag var sjukt arg där och då. Från Stockholm till Amsterdam hade personalen förberett oss, som skulle flyga vidare, på hur vi skulle hinna till våra respektive flyg. Bett folk som inte skulle vidare - att sitta kvar medan vi uppstressade idioter skulle kunna komma av först. När planet landade var jag övertänd och enormt taggad och galopperade iväg i 400 knyck. Till ingen nytta.
Apparently.
Där och då försvann min moral. När jag skällt ut valfri person på Schiphol (förmodligen ingen som hade med ovan att göra) så drack jag två glas öl på 20 min och gav Lilla mutgodis i form av en klubba på typ 2 kg.

Nåväl. Därför är jag orolig för 40 minuters mellanlandning i Dusseldorf. Då har jag dessutom båda ungarna och en man som ska älgas med (curla min man? Inte skulle väl jag)!

Word/

- I min lilla värld av blommor// Ellen

9 kommentarer:

Jenny Palm sa...

Schiphol är ett skitäckligt namn på en skitäcklig flygplats. Ick!

Helena m. 4 sa...

Ha ha - jag skulle vilja se dig hiva upp mr Alm under en arm och kubba för livet... ha ha ha... med packning och ungar dinglandes på ryggen...
;-)

Ting sa...

Asså jag hejar på dig!

Ting sa...

Å fan du tränar och är duktig!
Vilken klubb tränar du på?

Fräsigt! sa...

Ting: World Class ;)

Ting sa...

Puh.
Inte F&S iallafall.
Har hört att WorldClass ska vara bra.
Vad kostar det?

Singelmamman sa...

Låter tufft. Men du fixar det.

Hoppas jag.

Fräsigt! sa...

Ting: Jag är mer än nöjd. jag var oxå mer än nöjd med f&s när jag tränade där men nu var mitt närmsta Friskis undermåligt i utbudet och Anna tränar oxå på wc. Och så blev det. 399/mån kostar det. Och jag har träningabidrag så det är ju bra... :)

Ting sa...

Tack!