torsdag 14 april 2011

Starta kollo för fan

Tre är ju det nya två, och fyra det nya tre. Det har ju framgått tydligt sedan länge... Men jag fattar inte. Och orkar inte. Personligen känns mina två som det nya fem.
Jag pratar så klart om barn, och det faktum att alla ska ha så sabla många! Alla har minst tre utom jag och Ellen. Och många har fyra, i morse blev de visst fler... Undras just vad som kommer bli norm här i Saltis - när tre blev norm så anammade man här raskt fyra för att visa att man minsann har gott om stålar. Nu måste det ju röra sig uppåt fem, sex om de ska hålla sin überstatus. Här är ett område där jag tillåter mig själv att vara subtil rebell med mina fjuttiga två.,,

Min hemliga förhoppning tillika extremt ondskefulla dröm är att alla dessa föräldrar med horder av smått ska tvingas gifta om sig med varandra så att de varannan vecka får minst åtta!


Så det så sa en trött och förundrad Anna

2 kommentarer:

Singelmamman sa...

Ha ha ha! Varannanvecka med åtta barn. :-D
Trodde i min naiva och mycket fördomsfulla värld att det var ostatus att ha fler än 2,17 barn per familj. Jag har bara två själv.
(eller en, enligt normen när min inkomst ska beräknas och lån ska fås, eftersom jag har barn lite hipp som happ = varannanvecka)

Lysande ögonblick! sa...

hahaha. min granne med partner har 8 barn varannan vecka. Det är gaaaaaalet. :)