fredag 21 januari 2011

Lite rörigt

Nu börjar köket snart vara färdigrivet. Ser ut som skit, samtidigt som man ser hur bra det kommer att bli nu när vi öppnat upp lite. Skrattade åt ena snickaren i morse för han var helt täckt i damm när jag mötte honom ute:
Fan, sade han, huset är så jävla välbyggt! Om det bara var ett fuskbygge så hade det ju gått enkelt att plocka isär!
Ja, sade jag, det får väl ni stå för nu då!
Hoppas bara att han inte tar mig på orden. I vilket fall som helst så börjar jag nu ställas inför en massa val. Vilka lampor skall jag ha, var vill jag ha dem och hur skall vi göra här och vad skall det vara där.... Åååååååh! Och det som jag har burit i huvudet finns tydligen inte i verkligheten. Men jag surfar och gluttar och väljer och så småningom skall det väl bli något.
Så klart också så är den vägg vi valt att riva den vägg som matat upp all el i övervåningen så det är en del dra om jobb för elektrikern. Minst sagt. Och så passar jag ju på att hysta över en massa grejs på honom. Som till exempel att dra om elen i den där lampan som elhandlaren här lokalt vägrade ta på sig. Och byta dimmers i hela huset. Och sådant. Sådant är ju himla skönt att bli av med.
VVS:aren kommer på måndag för att flytta golvbrunnar och dra rör till min nya tvättstuga och sådant. Men efter det kanske de kan börja bygga upp? Törs man hoppas?

3 kommentarer:

Amy sa...

Jäklar vilket jobb ni (eller det är väl hantverkarna hehe) har framför er....

Fräsigt! sa...

Vilken oerhört fräsig installation allting blir tillslut ändå dååå.
KRAAAAAAAAM mitt hjärta./Ellen

Helena m. 4 sa...

Usch - jag blir trött av att bara läsa och tycker att det kliar av byggdamm ända här i Spenaten...
Tur att vi inte har råd att riva ut vårat kök riktigt än...