tisdag 21 september 2010

Tokerier.

Jag läste just Tings blogg och retar upp mig själv på skolan.
Stora har ju börjat i nollan. Förutom att jag och min man nu behöver lämna på två ställen och kanske ett föräldramöte eller två skulle äga rum - annars inget nytt under himlen. Trodde man.
Yeah right, suckers.
Det ska has med frukt varje dag. På måndagar ska barnen ha med sig kläder anpassade till "skogslek" (köper man det i skogsleksaffären?), dessutom bygger dom om matsalen så varje dag får vi med oss en matlåda, en kåsa och bestick hem som ska diskas och sen tillbaks igen. Utöver det händer friluftsdags-liknande aktiviteter då och då. Varannan vecka är det "going" och varannan vecka är det "gympa" (även dessa kläder ska anpassas såklart).

Nu har någon härlig människa kommit på en portal som vi ska gå in på och söka informationen. Och det är utöver den vanliga infon som kommer på mailen ca 3 gånger i veckan.

Sen stängs fritids tidigare på torsdagar och då ska Stora hämtas i en annan del av skolan och så håller det på. In eternity.

Vad hände med det enkla?

-A bientot //Ellen

2 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Det enkla försvann samma sekund som ungen pluppade ut... ;-)
// ironisk - på väg till Stockholm i helgen

Klankis sa...

Vem har sagt att det ska vara enkelt? Jag tycker enkelhet borde vara en viktig valfråga, i nästa val alltså. Även längre helger borde diskuteras. Och fler storhelger.