måndag 6 april 2009

Utslängda!

Var på en möhippa i lördags som var galet städad. Ingen, jag upprepar INGEN, drack en droppe före kl 16 och då dracks det lite cider vill jag minnas.
Vi hade bokat en lokal för att utöva lite salsadans klockan 2. Men då kom säkerhetsvakten och slängde ut oss. Att 12 tjejer hade dansat hade varit okej, men när nu en av oss hade en tiara på sig och det då var en möhippa var inte okej. Även fast alla var spiknyktra och vi var världens mest städade gäng. Spelade ingen roll. Vakten tyckte nog livet var bra härligt när han fick utöva sin makt. Rapport skulle det bli till koncernledningen också. Det var Swedbanks gympasal och en tjej som jobbade där hade bokat. Töntigt. Ingenstans i reglerna står det något om det.
Nåväl, vi packade ihop och drog till mitt jobb istället där vi dansade i matsalen under våra lågt hängande lampor. Mycket underhållande.
I alla fall, kul är det att den absolut nyktraste möhippan jag varit på också är den enda som blivit utslängd ur en lokal pga regelvidrigt uppförande. HA HA HA!!!

Inga kommentarer: